Допомога у пошуку партнерів для підготовки проектів у сфері ІКТ на конкурси програми Горизонт 2020

Horizon2020Представники українських організацій та бізнесу можуть отримати підтримку від кластеру проектів EECA2HORIZON та EAST-HORIZON для участі у різних заходах з метою налагодження особистих контактів з потенційними партнерами, більш детального ознайомлення з тематикою конкурсів та навчання і консультацій щодо підготовки проектів.

Шановні колеги!

На початку вересня очікується публікація інформації про тематику нових конкурсів за напрямом інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) у програмі Горизонт 2020. Тематики конкурсів у значній мірі формується на основі пріоритетів діяльності європейських технологічних платформ.

Особлива увагу буде приділена пріоритетам платформ NEM (New European Media) і NESSI (Networked European Software and Services Initiative).

Проекти EECA2HORIZON та EAST-HORIZON (http://eeca-ict.eu) є діями підтримки міжнародного співробітництва у сфері ІКТ, що спрямовані на країни Східної Європи та Середньої Азії.

Однією з особливостей даних проектів є підтримка співпраці з європейськими технологічними платформами шляхом формування спільних ІКТ-спільнот (ICTCommunity - http://eeca-ict.eu/collaboration-space)

Від імені консорціуму проектів EECA2HORIZON та EAST-HORIZON ГО "Агенція Європейських Інновацій" пропонує Вам ознайомитись з можливостями, які нададуть ці проекти протягом найближчих місяців українським організаціям.

1) Підтримка участі у комплексному трьохденному ІКТ-заході у м.Тбілісі, Грузія з 9 по 11 вересня 2015р., а саме у "ETPs Communities meeting - Info day “Information and Communication Technologies (ICT) and in European Research Infrastructures (RI) in Horizon 2020".

Для відібраних учасників будуть оплачені авіаквитки у Тбілісі і назад, готель з 8 по 12 вересня та будуть надані добові, у розмірі, який встановить ЄК.

Учасники зможуть 9 вересня взяти участь у мережевому семінарі-дискусії з представниками європейських ІКТ--платформ NEM(http://nem-initiative.org) і NESSI (http://www.nessi-europe.com);

10 вересня – Інформаційний день про програму Горизонт 2020 за напрямком ІКТ

11 вересня - Інформаційний день за напрямком "e-infrastructures", мова йтиме про європейські дослідницькі інфраструктури.

В цілому захід в Тбілісі скерований на формування планів розвитку співпраці ІКТ фахівців та організацій з країн Східної Європи та Середньої Азії з представниками європейських ІКТ платформ NEM і NESSI, а також в ідентифікації наукових груп та організацій, які спроможні стати учасниками проектних консорціумів у нових конкурсах програми Горизонт 2020.

До участі у заході в Тбілісі відбір спонсорованих учасників буде здійснюватись серед тих осіб, які надішлють заповнені анкети з описом професійного і науково-проектного досвіду, а також сфери інтересів у співпраці з європейськими технологічними платформами.

Заповнені анкети українським організаціям слід надсилати до 25 червня Івану Кульчицькому, Президенту ГО "Агенція Європейських Інновацій" на мейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ СПІВПРАЦІ З NEM

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ СПІВПРАЦІ З NESSI

2) Підтримка українських організацій для участі у ICTEvent 2015, який буде проходити у Лісабоні, Португалія 20-22 жовтня

Веб-сайт заходу знаходиться за посиланням:

http://ec.europa.eu/digital-agenda/en/ict2015-innovate-connect-transform-lisbon-20-22-october-2015

Ви можете там уже реєструватись, оскільки цілком ефективною є і заочна участь, оскільки зареєстрований учасник має можливість переглядати інші проектні ідеї і в режимі онлайн доступу оперативно спілкуватись з іншими учасниками цього заходу.

ICT Event 2015 є також хорошою нагодою знайти партнерів для конкретної проектної ідеї.

Якщо Ви хочете отримати підтримку під проектів EECA2HORIZON та EAST-HORIZON для виїзду в Лісабон, то необхідно зареєструватись на сайті заходу та заповнити Анкету опису проектної ідеї.

Наш консорціум ще не встановив кінцевого терміну подання заповнених анкет, тому Ви можете працювати з даною анкетою, попередньо повідомивши Івана Кульчицького про своє зацікавлення щодо участі у цьому заході, виславши короткого листа у довільній формі на мейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ ОПИСУ ПРОЕКТНОЇ ІДЕЇ

3) Участь у навчальному семінарі з підготовки проектних пропозицій. Такий семінар планується провести в Україні у другій половині серпня. Якщо Ви зацікавлені брати участь у такому заході, то також вишліть короткого листа Івану Кульчицькому на мейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Більш детальна інформація буде оприлюднена пізніше після узгодження організаційних деталей з європейськими партнерами.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Комітет з питань науки і освіти провів с…

21-09-2015 Олена - avatar Олена

Комітет з питань науки і освіти провів слухання щодо нового закону про науку та науково-технічну діяльність

Головна мета нового законодавства - створити умови для повноцінної інтеграції української науки в світовий дослідницький простір, щоб український науковий, інноваційний продукт міг на рівних конкурувати в Європі та світі. Про...

У мережі запустили онлайн-калькулятор, я…

06-06-2019 Anna - avatar Anna

    Новий онлайн-калькулятор покликаний допомогти інформувати скільки пластику люди використовують щодня. Omni Calculator допомагає визначити кількість спожитих пластикових предметів на кухні (харчова плівка і пластикові пакети), туалетного приладдя (ватні палички і...

Велике переселення ракет

22-02-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

У XXI столітті Росії доведеться вирішувати не тільки, куди летіти в космос, а й звідки.