Гранти для участі в дослідницькому проекті ATLAS (PhD програма університету Осло)

grant1     Університет Осло повідомляє про прийом заявок від молодих фахівців-фізиків для участі в дослідницьких проектах програми ATLAS.
   ATLAS - один з найбільших у світі експериментальних комплексів для проведення експериментів у галузі фізики високих енергій. Він призначена для дослідження зіткнень протонів з енергією 14 ТеВ на Великому адронному колайдері ЦЕРН (Женева). Установка розміщена на глибині 100м під землею і призначена для вирішення актуальних завдань пошуку і дослідження бозона Хіггса, суперсиметрії, вищих розмірностей, перевірки Стандартної моделі і ефектів поза Стандартної моделі.
    Наукова група університету Осло, включена в програму ATLAS, бере участь в розподілених обчисленнях, модернізації установки ATLAS для проведення нових серій експериментів, аналізі даних, одержуваних у результаті експериментів. Дослідницька програма виконується у співпраці з університетом Бергена.
    Успішний кандидат, як очікується, зробить свій внесок у дослідження в області суперсиметрії, зокрема, в аналіз даних, що дозволяють судити про частки темної матерії у Всесвіті. Для досліджень у цій області в університеті утворена нова наукова група, до складу якої буде включено стипендіат.
    Для участі у конкурсному відборі запрошуються фахівці, які мають ступінь магістра в галузі фізики, з серйозною фундаментальною підготовкою в області наукового програмування, досвідом аналізу даних. Досвід роботи в серйозній дослідницькій групі є перевагою кандидата.
    За підсумками участі в програмі стипендіат отримує можливість захисту дисертації з отриманням ступеня доктора філософії. Стипендіат буде проходити навчання за програмою PhD на факультеті математики та природничих наук університету Осло.
     Заявки на участь у програмі приймаються до 1 травня 2015 року.
Повна інформація опублікована на сайті http://uio.easycruit.com/vacancy/1358421/64282?iso=no

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Донбас стане повноцінним учасником іннов…

25-01-2012 Олена - avatar Олена

У Донецьку підписано Угоду про співпрацю між Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України, Донецькою обласною радою та Донецькою обласною державною адміністрацією. Від імені Держінформнауки Угоду підписав Голова...

«Сталь становится прочнее в 1,5 раза»

02-07-2012 Олена - avatar Олена

Что такое нанотехнологии, как их развивают в МИСиСе и что нового принес в институт нынешний министр образования и науки Дмитрий Ливанов, рассказал «Газете.Ru» директор Института новых материалов и нанотехнологий вуза...

Японія збільшує експорт передових інформ…

26-11-2013 Anna - avatar Anna

 За повідомленням Азіатського репортеру японський уряд створив раду із представників інформаційно-телекомунікаційного бізнесу, яка повинна розробити стратегію посилення експортного потенціалу цієї галузі. Нині японський сектор інформаційних технологій заробляє щороку на експорті його...