Грантові схеми для розширення участі представників країн Центральної Азії та Східної Європи в інформаційних днях ЄС - cтрок подачі проектних пропозицій подовжено!

IncoNet EaPВ рамках проектів IncoNet EaP та IncoNet CA було розроблено грантову схему для розширення участі представників країн Центральної Азії та Східної Європи в інформаційних заходах ЄС з тематикою, орієнтованою на пріоритетні напрями програми Горизонт 2020. Такі заходи представляють собою основу для встановлення тісних контактів, надають змогу знайти європейський консорціум для співробітництва, а також заявити про себе і свою дослідну організацію.

Тематичними пріоритетами конкурсу проектних пропозицій є три суспільні виклики, а саме: Здоров’я, Енергетика і Зміни клімату. Типи заходів, які проводяться: зустрічі для налагодження контактів, інформаційні дні, організовані Європейською комісією, великі міжнародні заходи, організовані іншими європейськими мережами співпраці (наприклад, Європейська мережа підприємств).

Перелік заходів за пріоритетами можна переглянути в інформаційному повідомленні.

До участі у конкурсі запрошуються дослідники за вищевказаними пріоритетами, з науковим ступенем або принаймні 3 роками основної дослідної роботи, знанням англійської мови, деяким міжнародним досвідом (наявні міжнародні контакти, участь у подібних заходах, тощо).

Особливо заохочуються до участі науковці-початківці та науковці-жінки. У кожній країні-учасниці затверджується близько 6-9 проектів з бюджетом 2-3 тис євро. Гранти покривають фінансову складову участі дослідника в семінарах: квитки, віза, вартість участі.

Форма-заявка учасника та інформація щодо надання гранту для заявників знаходяться за адресою: http://www.increast.eu/en/1673.php. Кінцеву дату проектних пропозицій подовжено до 10 квітня 2015 р.

Критерії оцінки проектних пропозицій включають в себе наукову перевагу проекту, володіння англійською мовою та, можливо, участь у національних або міжнародних мережах. Відбір проектних заявок здійснюють місцеві партнери за підтримки та узгодженням з координатором.

Детальна інформація: http://www.increast.eu/en/1673.php

Файли для завантаження

       Інформаційне повідомлення (Travel Grants)

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

На луганській шахті вперше в Україні поч…

09-04-2014 Anna - avatar Anna

Як повідомляє департамент промисловості та енергозбереження Луганської облдержадміністрації, на ПАТ «Краснодонвугілля» Групи «Метінвест» вперше в Україні використовували верстат глибинного буріння австралійської компанії Valley Longwall International. Нова установка мінімізує ризики виникнення...

TECHINNOVATION 2014

14-05-2014 Anna - avatar Anna

    23-24 вересня 2014 року в Сінгапурі пройде міжнародна конференція та виставка промислових технологій TECHINNOVATION 2014, яка об'єднає представників найбільших промислових компаній, наукових організацій і розробників інноваційних технологій.    Минулого року...

У Києві впроваджуватимуть електронну мед…

25-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

 У КМДА презентували концепцію інформатизації міських лікарень «Київська медицина майбутнього», яку планується реалізувати в рамках Стратегії розвитку Києва до 2025 року.