Отримання грантів на відрядження (travel grants) за проектом BILAT - UKR*AINA

    BILATТермін подання заявок на отримання грантів на відрядження (travel grants) за проектом BILAT - UKR*AINA продовжено до 17 червня 2014.

В рамках проекту BILAT – UKR*AINA проводиться конкурс на отримання грантів для українських дослідників, які мають намір брати участь у конкурсах програми «ГОРИЗОНТ2020» за такими пріоритетними напрямами:

1. Новітні матеріали та технології (New materials and processing technologies)

2. Інформаційні та комунікаційні технології (Information and communication technologies)

3. Віотехнології (Biotechnologies)

4. Аеронавтика (Aeronautics)

Ці чотири напрямки є пріоритетними, але гранти можуть надаватись і за іншими тематичними напрямками Програми «ГОРИЗОНТ2020», оскільки кожна подана пропозиція розглядатиметься на індивідуальній основі.

10 грантів покриватимуть витрати на відрядження українських вчених до країни ЄС з метою проведення ділових зустрічей і консультацій з керівником консорціуму проекту, який буде подано на конкурси Програми «ГОРИЗОНТ», відкриті на дату подання пропозицій.

Головна умова участі в конкурсі – наявність офіційного запрошення від керівника консорціуму до українського вченого (колективу) для участі в такому проекті, а також експертний висновок про можливість відкритої публікації поданих матеріалів від установи – місця роботи українського учасника (за стандартною формою установи).

Анкети на отримання гранту на відрядження приймаються до 10 червня ц.р. Всі подані матеріали розглядатимуться по мірі надходження.

Гранти присуджуються на основі принципу «first come – first go» після експертного оцінювання представниками Національних контактних пунктів України щодо відповідності даним тематичним напрямам та за консультаціями з Європейськими партнерами проекту BILAT – UKR*АINA

Грант в розмірі, що не перевищує 650 Євро, покриває витрати на квитки і проживання.

Бажаючі брати участь у конкурсі мають надіслати заповнену аплікаційну форму та зазначений експертний висновок від української установи за адресою:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У темі листа зазначити «Travel Grant Call + повна назва вашої установи».

Аплікаційна форма на участь у конкурсі грантів на відрядження - у форматі *.doc заповнюється англійською мовою і подається разом із Експертним висновком про можливість відкритої публікації матеріалів від української установи за стандартною формою, прийнятою в установі.

Додаткову інформацію можливо отримати у Національному контактному пункті Програми «Горизонт2020» - «Програми Дій ім. Марії Складовської- Кюрі»:

Контактна особа:

Шахбазян Каріна Суренівна, керівник НКП «Програми Дій ім. Марії Складовської-Кюрі», учасник проекту BILAT - UKR*AINA

Тел: (044) 239-67-59

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Р.S. Звертаємо Вашу увагу, що в Україні дає мережа НАЦІОНАЛЬНИХ КОНТАКТНИХ ПУНКТІВ ПРОГРАМИ «ГОРИЗОНТ2020» http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/support/national_contact_points.html#c,contact=country/sbg/Ukraine/1/1/0&function_details..function_abbr/sbg//1/1/0&+contact_name/asc, представники якої можуть допомогти Вам знайти партнерів та керівників проектів для участі у конкурсах програми ЄС «Горизонт2020», а також підготувати проекту пропозицію.

Проект здійснюється за фінансової підтримки Сьомої рамкової програми ЄС з досліджень, технологічного розвитку та демонстрацій за грантом № 311839.

Додаток:

Аплікаційна форма на участь у конкурсі грантів на відрядження - у форматі *.doc

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

21-06-2016 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 17.06.-21.06.2016 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Голова Держінформнауки Володимир Семинож…

27-02-2012 Олена - avatar Олена

27 лютого 2012 року Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко зустрінеться з Директором Об’єднаного інституту ядерних досліджень (м.Дубна, Московська область, Російська Федерація) Віктором Матвєєвим. Під...

Зарядна станція на сонячних батареях Dro…

22-02-2016 Олена - avatar Олена

Зарядна станція на сонячних батареях Dronebox дозволить дронам працювати автономно

Компанія H3 Dynamics (Сінгапур) представила автономну станцію для безпілотників. Платформа Dronebox призначена для зарядки, зберігання, запуску і передачі даних з дрона без участі людини. Dronebox представляє собою невеликий автономний ангар...