Дослідницькі гранти: фізика і математика

Міжнародний центр з теоретичної фізики (International Centre for Theoretical Physics, ICTP) і Міжнародне агентство з атомної енергії, МАГАТЕ (International Atomic Energy Agency, IAEA) запрошують взяти участь в освітній програмі аспірантів в галузі фізики і математики із країн, що розвиваються. Мета програми полягає у зміцненні наукового потенціалу молодих вчених і дослідників для поліпшення науково-технічного та економічного розвитку країн, що розвиваються.

Навчання або науково-дослідна робота будуть проводитися протягом трьох-дванадцяти місяців в одній з установ Трієста , Зайберсдорф , Відня чи Монако і можуть бути продовжені на строк до трьох років. Стипендія включає грошові виплати в розмірі 1400 євро на місяць протягом кожного перебування у приймаючої організації, а також транспортні витрати і медичне страхування.

Вимоги до кандидатів

Взяти участь у конкурсному відборі запрошуються кандидати з країн - членів МАГАТЕ, що спеціалізуються в наступних галузях:
- Атомна і ядерна фізика;
- Ядерні, ізотопні та лазерні методи, що застосовуються в охороні здоров'я, сільському господарстві, біотехнології та біофотоніки, у підтримці водних ресурсів та екологічних досліджень;
 
- Синхротронне випромінювання і його застосування;
 
- Медична радіаційна фізика.

Також стипендії виділяються ICTP кандидатам, що спеціалізуються в наступних галузях:
- Конденсують середовища і статистична фізика ;
- Фізика високих енергій;
- Математика;
- Фізика земної системи;
- Прикладна фізика (у тому числі мікро - та наноелектроніка, динаміка рідин і фізика джерела плазми).

Кандидати повинні бути зараховані до аспірантури у своїй країні.

Оформлення заявки

Кандидатам необхідно заповнити заявку і відправити її в ICTP за адресою: ICTP-IAEA SandwichTraining Educational Programme, c/o Office o fExternal Activities, Fermi Bldg., Via Beirut, 6, 34151 Trieste, Italy . До заявки потрібно прикласти наступні супровідні документи:
- CV і список публікацій;
 
- Довідку про стан здоров'я;
 
- Рекомендаційний лист з університету на участь у програмі;
 
- Будь-яку іншу додаткову документацію, в тому числі пропозиції для приймаючих організацій.

Документи повинні бути представлені англійською мовою. Кінцевий термін подачі заявки - 15 лютого і 15 серпня кожного року.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Центр оборонных технологий создадут в Си…

19-04-2012 Олена - avatar Олена

Центр фундаментальных исследований и разработок для обороны и безопасности будет создан на базе сибирских академических институтов, сообщил на общем собрании СО РАН председатель СО РАН академик Александр Асеев.

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

12-06-2015 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 09.06.-12.06.2015 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

«Інновації в епідеміології, діагностиці…

01-04-2015 Anna - avatar Anna

 «Інновації в епідеміології, діагностиці та лікуванні інфекційних хвороб»

17 квітня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», у рамках VI Міжнародного Медичного Форуму відбудеться науково-практична конференція «Інновації в епідеміології, діагностиці та лікуванні інфекційних хвороб», організатором якої виступить ДУ «Інститут епідеміології...