Гранти (стипендії) для участі в міжнародній постдокторські програмі в Берліні

       Технічний університет Берліну (Берлінський технічний університет, ТУ Берлін) повідомляє про прийом заявок для участі у міжнародній постдокторські програмі (Міжнародна ініціатива після Док, IPODI).
      В рамках програми планується виділити 21 стипендію для перспективних жінок-дослідників будь-якої національності, що спеціалізуються по будь-якому з 275 напрямків, представлених в Університеті.
Мета програми - зростання числа жінок - викладачів і професорів в технічних спеціальностях.
       Вимоги до потенційних учасників програми:
- Стаж роботи кандидата після отримання наукового ступеня повинен становити не менше двох, але не більше десяти років щодо крайнього терміну подачі заявок на участь в програмі. Цей термін може бути збільшений (максимально на три роки), в деяких випадках (перерва в кар'єрі, пов'язана з народженням дитини, хворобою, роботою в приватному секторі). Така перерва в кар'єрі може розглядатися організаторами програми як перевага кандидата, оскільки характеризує його як людину, що володіє більш широким спектром соціальних навичок і компетенцій.
- Кандидат не повинен перебувати в Німеччині сумарно понад 12 місяців за три роки, що передують крайньому терміну подачі заявки на участь в програмі.
- Тематика дослідницького проекту кандидата повинна відповідати одній з 275 дисциплін, представлених на семи факультетах Технічного університету Берліна.
      Програма реалізується за фінансової участі Євросоюзу в рамках Програми Марії Кюрі Європейського союзу (співфінансуванні регіональних, національних і міжнародних програм).
     У загальній складності в рамках програми планується виділити 21 дворічну стипендію: сім стипендій в 2014 році, сім - у 2015 і сім - в 2016 році.
     Учасники програми отримають можливість професійного стажування, додаткового навчання, розширення професійних контактів. З учасниками програми полягає дворічний контракт; розмір виплат стипендіатам відповідає розміру оплати праці досвідчених дослідників, передбаченому в програмі Програма Кюрі Марі (шкала окладів між Е 13 і Е 14 ТВ- L).
     Кожна заявка буде розглянута трьома незалежними експертами у відповідності з наступними критеріями:
1. кваліфікація кандидата
2. рівень дослідницького проекту
3. перспективи кар'єрного зростання
4. перспективи побудови кар'єри викладача .
     Заявники, які отримали більше 70% від максимального числа балів, будуть запрошені на очну співбесіду в Берлін, де відбудеться остаточний відбір стипендіатів.
    Форма заявки (англійською мовою) повинна бути заповнена онлайн на сайті IPODI.
     Термін подачі заявок - з 15 жовтня 2013 по 15 січня 2014 року.
Інформація про програму (на англ мові) опублікована на сайті Берлінського технічного університету: http://www.ipodi.tu-berlin.de/menue/ipod ...

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

08-05-2015 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 05.05.-08.05.2015 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Інтелектуальні інформаційні технології р…

16-02-2015 Anna - avatar Anna

Інтелектуальні інформаційні технології розпізнавання та обробки зображень

Науковці Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем НАН України та МОН України розробили інноваційну технологію розпізнавання та обробки зображень. За останні 20 років відбувся величезний ривок у розвитку комп’ютерних технологій....

Посол США сподівається віднайти в Україн…

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Посол США в Україні Джон Теффт переконаний, що деякі науковці та інженери з України можуть вирости до рівня відомого американського винахідника програмного забезпечення, засновника Microsoft Білла Гейтса.