Пошукові гранти 2014 року по Програмі науково-технічної модернізації та підвищення кваліфікації молодих вчених

    Регіональний громадський Фонд сприяння вітчизняній науці оголошує конкурс на присудження пошукових грантів за Програмою науково-технічної модернізації та підвищення кваліфікації молодих вчених Росії.

   У рамках даного конкурсу в 2014 р. будуть виділятися гранти на проведення наукових досліджень по створенню нових матеріалів і приладів, а також на розробку нових технологій для космічних програм.

    Розмір кожного гранту - 500 000 рублів.

    Для участі у конкурсі запрошуються наукові колективи, очолювані відомими російськими вченими. У колективі повинно бути не менше трьох молодих вчених - аспірантів, кандидатів наук (до 40 років) і докторів наук (до 50 років), які мають істотний науковий доробок з заявленої тематики проекту (статті, доповіді на великих міжнародних конференціях, патенти на винаходи, свідоцтва про реєстрацію комп'ютерних програм і т.д.).

    У пакет конкурсної документації, що супроводжує заявку, входять:

    1) Список учасників проекту, П.І.Б., із зазначенням дати народження, наукового ступеня (звання), назви організації, в якій працює учасник проекту на постійній основі.
    
2) Короткий опис наукового проекту з оцінкою його прикладної значущості (0,5 стр), класифікації стадій дослідження (пошукові, прикладні НДР, ДКР, впровадження) із зазначенням часового горизонту закінчення НДДКР для перших трьох стадій.
    
3) Детальний опис проекту, що включає в себе основні завдання проекту, науковий доробок, публікації, патенти та винаходи членів колективу за тематикою проекту, науковий доробок молодих вчених-членів колективу (не більше 15 сторінок).
    
4) Основні результати, які група очікує отримати (не більше 3 сторінок).
    
5) Оцінка ємності ринку, потенційні замовники результатів проекту серед великих російських компаній. Порівняння рівня досліджень з європейським і світовим. Наявність висококваліфікованих конкурентів.

    Заявку, що містить зазначені документи, необхідно надіслати електронною поштою за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. У листі в полі "Тема" (Subject) слід написати grant + нижнє підкреслювання + Прізвище та ініціали латинськими літерами (наприклад, grant_IvanovPN).

    Після оголошення результатів конкурсу керівники проектів-переможців мають надіслати офіційні листи на ім'я Голови Опікунської Ради та Виконавчого директора Фонду з пропозицією про розподіл суми гранту між його учасниками (грант звільнений від сплати ПДФО і може бути витрачений лише на зарплату учасників колективу).

    Прийом заявок на конкурс проходитиме з дня оголошення конкурсу до 15 вересня 2013

    Робота експертної комісії Фонду сприяння вітчизняній науці - з 15 вересня по 1 листопада 2013

    Оголошення офіційних результатів конкурсу відбудеться в листопада 2013 р. одночасно на сайті Фонду та в газеті "Пошук".

    Гранти будуть виплачуватися двома траншами по 250 000 рублів. Перший транш буде виплачений у грудні 2013 року. Виконання робіт за грантами Програми науково-технічної модернізації та підвищення кваліфікації молодих вчених Росії передбачає обов'язкову річну звітність (до 25 сторінок із зазначенням публікації, доповідей на міжнародних конференціях, патентів і винаходів). Другий транш буде виплачений після затвердження звіту Експертною комісією Фонду в грудні 2014 року.

   З усіх питань можна звертатися до секретаря Фонду Маркіної Марії Михайлівні тел. (495) 960 71 78

   Інформація про Програму на сайті Фонду: www.science-support.ru

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Міжнародний медичний форум

17-07-2014 Anna - avatar Anna

Міжнародний медичний форум

14-16 жовтня 2014 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться V ЮВІЛЕЙНИЙ МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ «Інновації в медицині – здоров’я нації» – масштабний комплексний захід інноваційної спрямованості галузі охорони здоров'я України, який...

Нові наночастинки придушують здатність п…

30-10-2013 Anna - avatar Anna

    Одні з найбільш небезпечних типів раку - ті, які здатні « перехитрити » розроблені для боротьби з ними препарати. Вчені, що опублікували статтю в журналі ACS Nano, зосередили свою...

Дмитро Табачник відвідав церемонію нагор…

21-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

          Презентація результатів рейтингу українських вищих навчальних закладів «Компас-2012» відбулася сьогодні за участю Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.