Закінчується реєстрація на VC Day для технічних іннопроектів та інвесторів

 

"Технічні проекти мають високий експортний потенціал, крім того особлива увага до них приділяється з боку зарубіжних інвесторів, - говорить Дмитро Стьопкін, директор Бізнес-інкубатора« Інграм ». - Відмінність VC Day від інших інвестиційних майданчиків - це комплексна підготовка проектів до презентацій перед інвесторами через освітню програму ".

З боку інвесторів свою участь в VC Day підтвердили вже понад 15 фондів, серед них - Buran VC, Allianz ROSNO Asset Management, qwCapital, С-Груп Капітал Менеджмент, Фонд посівних Інвестицій РВК, ВТБ Капітал Управління Активами, Synergy Innovations, RSV Фонд, Intel Capital, Waarda Capital, Sputnik Capital та ін.

Для участі в VC Day запрошуються проекти, які представляють сфери біотехнологій, енергетики та енергозбереження, хімії і нафтохімії, медичних пристроїв, машинобудування, приладобудування та електроніки. Крім того, вони       повинні володіти інвестиційною привабливістю і мати ринок збуту продукції.

Заявки на VC Day приймаються до 23 березня. 20 відібраних проектів пройдуть освітню програму 28-30 березня і   2 квітня. 6 квітня   інвестори ознайомляться з проектами.

В рамках освітньої програми відбудуться тренінги на теми продуктової стратегії, ціннісного пропозиції та бізнес-моделі, захисту інтелектуальної власності, залучення інвестицій і створення та проведення ефективної презентації бізнес-проекту. Також в освітній програмі візьмуть участь студенти факультету інноватики СПбДПУ, ВШМ СПбДУ, Інжекона та Європейського університету, які будуть розробляти презентації спільно з проектами.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

На Хмельниччині створено об'єднання мета…

23-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

 Нарада по створенню Кластеру підприємств Хмельницької області у сфері здійснення операцій з вторинними металами пройшла під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Миколи Катеренчука.

X-а Міжнародна науково-практична конфере…

05-02-2014 Anna - avatar Anna

X-а Міжнародна науково-практична конференція «Нанотехнології - Виробництву»

      Запрошуємо взяти участь у X -й Міжнародній науково-практичній конференції «НАНОТЕХНОЛОГІЇ - ВИРОБНИЦТВУ», яка відбудеться 2-4 квітня 2014 в Наукограді м.Фрязіно Московської області.      Мета конференції - сприяння діловому...

Стаття Міністра освіти і науки Сергія Кв…

27-01-2015 Anna - avatar Anna

Стаття Міністра освіти і науки Сергія Квіта для «Української правди» від 27.01.2015

Освітній потенціал – одна з небагатьох конкурентних переваг України на теперішньому переломному етапі нашої історії. Але це лише потенціал. Для того, щоб викладачі й студенти, університети загалом розкрили його та...