Фонд "ВЕБ-Інновації" направить 1 млрд. руб. на проекти "Сколково"

 

Як кажуть представники ЗЕБу, фінансове сприяння буде надаватися інноваційним компаніям-резидентам фонду "Сколково" для виконання необхідних науково-технічних експертиз, розробки кваліфікованих бізнес-планів по комерціалізації розробок, залучення стратегічного інвестора, розробки певної проектної документації.
Відбір проектів для фінансування буде проводитися за заявками інноваційних компаній. При цьому фінансове сприяння буде надаватися на поворотній основі - у формі участі в капіталі, позики або фінансування робіт, послуг під відступлення права вимоги до інноваційної компанії. В рамках діяльності органів управління (куди входять і представники фонду "Сколково") фонду "ВЕБ-Інновації" можуть прийматися рішення про додаткові напрямки інвестиційної діяльності відповідно до потреб, що виникають в ході розвитку проекту "Сколково"
Представники фонду "Сколково" беруть участь у роботі органів управління фонду "ВЕБ-Інновації".
Про прийняття рішення наглядової ради Зовнішекономбанку по необхідності створення фонду "ВЕБ-Інновації" стало відомо в квітні   2011 року. Початок роботи фонду заплановано на січень поточного року.

Основною метою діяльності фонду є сприяння розвитку інноваційних програм уряду РФ, створення інфраструктури інновацій в РФ, залучення високоризикових (венчурних) інвестицій в російські інноваційні компанії, сприяння залученню в РФ зарубіжних передових технологій, просування російських інновацій на світовий ринок, залучення в індустріально-технологічний сектор економіки прямих інвестицій від міжнародних інвесторів.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

22 мая пройдет российско-французский сем…

15-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

22 мая в Париже состоится российско-французский семинар экспертов по теме «Российские инновационные проекты и возможности французского участия в их реализации».

Исследователи из США разработали способ …

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Созданный лиганд позволит уменьшать концентрации урана в воде в случае его утечек из-за нештатных ситуаций на АЭС.

Конкурс на здобуття премій імені видатни…

06-10-2014 Anna - avatar Anna

Конкурс на здобуття премій імені видатних учених України у 2014 році

 З метою відзначення вчених, які опублікували найкращі наукові праці, здійснили винаходи і відкриття, що мають важливе значення для розвитку науки і економіки України, Національна академія наук України присуджує премії імені...