Володимир Семиноженко: Держінформнауки створює для ІТ-компаній майданчик для популяризації своїх досягнень

    1213 29 жовтня у Києві відбудеться Міжнародний науковий конгрес "Інформаційне суспільство в Україні", який організовано Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України.

    У рамках заходу працюватиме виставка експозицій новітніх рішень в сфері інформаційно-комунікаційних технологій провідних вітчизняних і закордонних ІТ-компаній. 

    «Конгрес - це можливість, як кажуть, і себе показати, і на інших подивитися. Створюється чудовий майданчик як для вітчизняних, так і для іноземних ІТ-комапній. Разом з цим Конгрес має на меті налагодити діалог представників органів державної влади, науки та бізнесу», - наголосив Володимир Семиноженко.

    Зокрема, на виставці свою продукцію представлять такі компанії як Microsoft, БАРС Групп, «ПАРУС», ІТ-консалтинг, КП «ГІОЦ», «Інтеграсі груп», ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Медирент», Київська міська державна адміністрація. Тематика стендів різноманітна: хмарні сервіси; електронне урядування та високотехнологічні рішення в сферах охорони здоров'я, освіти, ЖКГ та соціального захисту; захист довкілля тощо.

     Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні» проводиться в Україні вже третій рік поспіль. Щоразу ця подія викликає великий інтерес громадськості, вітчизняних експертів та зарубіжних колег. Так, минулого року у Конгресі взяло участь 420 учасників. На планерних і секційних засіданнях було заслухано 85 доповідей. У 2011 році у Конгресі взяли участь понад 450 чоловік.Цьогоріч Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні» відбудеться м. Києві в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2).

    У роботі конгресу візьмуть участь голова Держінформнауки Володимир Семиноженко, президент Української спілки промисловців і підприємців Анатолій Кінах, голова Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерій Омельченко, заступник Голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, інші представники центральних органів влади, місцевого самоврядування, Національної академії наук України, вищих навчальних закладів, громадських організацій та провідних ІТ-компаній. Привітає учасників Конгресу й Прем’єр-міністр України Микола Азаров. 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Херсонщина підвищує свою енергоефективні…

30-10-2013 Anna - avatar Anna

Питання реалізації проекту енергоефективності у секторі централізованого теплопостачання та гранту Фонду Чистих Технологій було обговорено під час зустрічі голови обласної державної адміністрації Миколи Костяка з керівником проекту, економістом з питань...

журнал НАУКА СЬОГОДНІ №11-12 (2013)

29-03-2013 Олена - avatar Олена

журнал НАУКА СЬОГОДНІ №11-12 (2013)

журнал НАУКА СЬОГОДНІ №11-12 (2013) СКАЧАТИ Видання «Наука сьогодні». Періодичність: двічі на місяць. Метою журналу є забезпечення оперативною інформацією про події, здобутки, досягнення у сфері фундаментальних і прикладних наук, високих технологій як...

Засідання Комітету з питань науки і осві…

28-01-2016 Олена - avatar Олена

Засідання Комітету з питань науки і освіти (видео он-лайн трансляції)

  Розширене засідання Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти щодо обговорення проекту Закону України «Про освіту», внесеного на розгляд Верховної Ради України Кабінетом Міністрів України.