Перший заступник Голови Держінформнауки Борис Гриньов зустрівся з Виконавчим директором Агентства з науки та технологій Японії (JST) п. Мічіо Обарою

ukr-jap

     23 жовтня поточного року в рамках візиту делегації Японії до України, в приміщенні Держінформнауки відбулась зустріч Першого заступника Голови Держінформнауки Бориса Гриньова з Виконавчим директором Агентства з науки та технологій Японії (JST) п. Мічіо Обарою. З української сторони на зустрічі були присутні керівники департаментів Держінформнауки, з японської сторони - співробітники JST та Посольства Японії в Україні.

Під час зустрічі Гриньов Б.В. поінформував присутніх щодо поточного стану розвитку науково-технологічної сфери України, діяльності Держінформнауки та стану розвитку співробітництва з науковими установами Японії. У свою чергу японська сторона поінформувала щодо стану розвитку та механізмів фінансування наукової сфери Японії та діяльності Агентства з науки та технологій Японії (JST). Японською стороною було висловлено зацікавленість у налагодженні співробітництва у науково-технологічній сфері з Україною. 

У зв’язку з цим, Перший заступник Голови Держінформнауки наголосив, що для започаткування реалізації науково-дослідних проектів між науково-дослідними установами обох країн, необхідно підписати відповідний меморандум про співпрацю між Держінформнауки та JST. Японська сторона зауважила, що зазначене питання буде розглянуто найближчим часом. 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

«Наука, техника и инновационные технолог…

25-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

До Національної академії наук України надійшов лист від президента Академії наук Туркменістану із запрошенням взяти участь у роботі Міжнародної виставки і наукової конференції «Наука, техника и инновационные технологи в епоху...

Материалы XІІ Международной научно-практ…

04-02-2015 Anna - avatar Anna

Материалы XІІ Международной научно-практической конференции «Актуальные вопросы и организационно-правовые основы международного сотрудничества в сфере высоких технологий» (pdf.)

Влада РФ направить біля 6,5 млрд. руб. н…

23-02-2012 Олена - avatar Олена

Уряд РФ в найближчі три роки направить на розвиток технопарків в країні 6-6,5 мільярда рублів, заявив прем'єр-міністр Володимир Путін на нараді з підвищення ефективності держуправління при використанні інформаційних технологій.