Розпочав роботу Євразійський форум Інтернет-операторів ENOG

evraz-forum
У Києві розпочав роботу шостий Євразійський форум Інтернет-операторів ENOG (Eurasia Network Operators Group). Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко під час урочистостей з нагоди відкриття Форуму зазначив: «Із кожним роком Форум розширює географію проведення та список учасників. Вважаю, що це не випадково, адже всі без винятку країни сьогодні вирішують подібні завдання - долають цифрову нерівність в суспільстві, формують сучасну мережеву інфраструктуру, створюють ефективні системи надання послуг населенню в електронному форматі, розвивають національний сегмент присутності у глобальній мережі».

За його совами, для України поточний рік відзначений низкою суттєвих кроків у цих напрямках. Так, розпочалася реєстрація інформаційних ресурсів у національному кириличному домені. УКР, значно розширено перелік електронних сервісів для населення. А до кінця цього року в повній мірі почне функціонувати система електронної взаємодії органів виконавчої влади, яка вже зараз поетапно вводиться в експлуатацію, наголосив Голова Держінформнауки.

В.Семиноженко зазначив, що у сучасному світі Інтернет і мережні технології є невід'ємною складовою життя кожної людини, а інформаційні технології та комунікаційні послуги - один з найбільш динамічно зростаючих сегментів глобального ринку.

Він висловив переконання, що сьогоднішній Форум дозволить обмінятися корисною інформацією з усього спектру питань електронного урядування та поділитися один з одним досвідом успішного застосування інноваційних технічних рішень у цій сфері.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Відбулося засідання атестаційної колегії…

24-12-2014 Anna - avatar Anna

Відбулося засідання атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України

22 грудня 2014 року під головуванням Сергія Квіта відбулося засідання атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України. На розгляд атестаційної колегії винесено питання присвоєння вчених звань професора, доцента, старшого наукового...

Фонд "ВЕБ-Інновації" направить…

17-02-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Заснований Зовнішекономбанком і зареєстрований в кінці        2011 року фонд "ВЕБ-Інновації" направить 1 мільярд рублів на підготовку інноваційних проектів фонду "Сколково", повідомили агентству "Прайм" в прес-службі держкорпорації.

Поліграфічні послуги

23-10-2013 director - avatar director

Здравствуйте, уважаемый посетитель нашего сайта! Государственное предприятие «Укртехинформ» (до 2013 года – КиевЦНТЭИ) оказывает  полиграфические услуги уже более 20 лет. За это время тысячи клиентов доверили нашим опытным специалистам выполнение услуг,...