Second International Conference on Education and Management Innovation, Rome, Italy

[Date: 2012-11-29]

The Second International Conference on Education and Management Innovation (ICEMI 2013) will take place from 24 to 25 February 2013 in Rome, Italy.

In today's fast-paced, converging world, sustained innovation is a necessity not only to thrive but also to survive. The same can be said about schools and the educational system. Educational institutions, like other organisations, require constant monitoring to identify areas for potential improvement. However, educational reforms are often not well implemented. This results in a waste of money, human resources, as well as lost potential.

The "globalisation" of society has produced an imperative need for continual reappraisal of practices to maintain a competitive edge. In educational terms, this may be interpreted as the need to update practices in order to keep up with the findings of international research, and to continually conform to national economic needs.

The conference will be a forum to promote research and development activities in education and management innovation. It will also allow for the exchange of scientific information between researchers, developers, engineers, students, and practitioners.

For further information, please visit

 http://www.icemi.org/index.htm

Category: Events

Data Source Provider: International Economics Development and Research Center

Document Reference: Based on an event announcement

Subject Index: Education, Training; Scientific Research; Social Aspects

RCN: 35298

Друга міжнародна конференція з питань освіти та інноваційного менеджменту, Рим, Італія

[Дата: 2012-11-29]

Друга міжнародна конференція з питань освіти та інноваційного менеджменту (ICEMI 2013) пройде з 24 по 25 лютого 2013 року в Римі, Італія.

У швидко змінюваному сьогоднішньої, що сходяться світу, стійкого інновацій є необхідність не тільки процвітають, але і щоб вижити. Те ж саме можна сказати про школах і системі освіти. Освітні установи, як і інші організації, вимагають постійного контролю з метою виявлення областей потенційного поліпшення. Тим не менш, реформи освіти часто не дуже добре реалізовані. Це призводить до марною тратою грошей, людських ресурсів, а також втраченого потенціалу.

"Глобалізації" суспільство викликало нагальну необхідність постійного перегляду практики для підтримки конкурентної переваги. У навчальному плані це може бути інтерпретовано як необхідність поновлення практик для того, щоб йти в ногу з результатами міжнародних досліджень, а також постійно відповідати національним економічним потребам.

Конференція стане форумом для сприяння науково-дослідницької діяльності в галузі освіти та управління інноваціями. Це також дозволить для обміну науковою інформацією між вченими, розробниками, інженерами, студентами та практикуючими.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте

 http://www.icemi.org/index.htm

Категорія: Події

Джерело даних постачальника: Міжнародний розвитку економіки та науково-дослідний центр

Документ Довідка: На основі подій оголошення

Предметний покажчик: освіта, підготовка кадрів; наукових досліджень; соціальні аспекти

RCN: 35298

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Увага! Фонд „Arhimedes”, що діє при Міні…

18-03-2015 Anna - avatar Anna

Увага! Фонд „Arhimedes”, що діє при Міністерстві освіти та науки Естонії виділяє стипендії на навчання в естонських вищих навчальних закладах на 2015-2016 рр.

Пропонуються стипендії таких видів: стипендії на навчання (рівні бакалавра, магістра та докторанта, ступеневі та програми обміну); стипендії для літніх та зимових шкіл; мобільні гранти для дослідників та академічного персоналу. Сума стипендії становить: 350 євро...

Оголошення про підтримку конкурсу ідей с…

20-07-2015 Anna - avatar Anna

Оголошення про підтримку конкурсу ідей стосовно побудови та розвитку інноваційних науково-дослідницьких мереж з партнерами у країнах Дунайського регіону

Федеральне міністерство освіти та дослідження оголосило у рамках Стратегії Федерального уряду щодо інтернаціоналізації науки та досліджень про проведення грантової підтримки конкурсу ідей стосовно побудови та розвитку інноваційних науково-дослідницьких мереж з...

Голова Комітету з питань промислової пол…

15-04-2015 Anna - avatar Anna

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк презентував законодавчі досягнення, спрямовані на інноваційне зростання України, в рамках експертної дискусії на тему «Інноваційний шлях в майбутнє: від сировинної до hi-tech к

Експертна дискусія була організована Асоціацією «Інноваційний розвиток України». Зокрема, народний депутат розповів про прийняття Верховною Радою України пакету законопроектів щодо проведення в Україні масштабної енергомодернізації, над яким працював Комітет з...