Російські інвестори об’єднались в Синдикат для вкладень в інтернет-проекти

.

"Синдикат – це група людей, професійних приватних інвесторів і представників професійних інвестиційних структур, які на добровільних і неофіційних засадах домовилися розглядати інтернет-проекти на предмет спільного в них інвестування", - говориться на сайті організації.

Учасники Синдикату мають на меті:

диверсифікувати свої ризики за рахунок інвестування в більшу кількість проектів;

дати проектам нову можливість для отримання синдикованих післяпосівних інвестицій;

● використати компетенції членів Синдикату для кваліфікованого менторства і допомоги проектам.

Проекти для співінвестування пропонуються тільки членами Синдикату. Це можуть бути компанії, які раніше уже отримали кошти від будь-кого з учасників Синдикату, або просто проекти, які рекомендовані одним з учасників Синдикату.

Рішення про інвестування проекту ухвалюється не більш ніж за три тижні, впродовж яких члени Синдикату повинні розглянути проект і прийняти рішення про бажання співінвестування проекту. При цьому повинні бути заздалегідь вказані умови інвестування: сума коштів, запропонована частка та інші суттєві умови інвестування.

Синдикат – закритий клуб, прийом в члени Синдикату відбувається по особистій рекомендації не менш двох його існуючих членів.

"Це добре, коли інвестори об’єднуються. У кожного інвестора є свої компетенції, які він може привнести в загальний проект. Крім того, інвестори завжди хочуть розділити як фінансові, так і експертні ризики, і об’єднання в цьому допомагає", – заявив РІА Новості директор фонду посівних інвестицій Російської венчурної компанії Олексій Тєлєшєв.

Нагадаємо, що в грудні 2011 року засновник найбільшої в Росії соціальної мережі "ВКонтакте" Павло Дуров і засновник інвестиційного фонду DST Global Юрій Мільнер об’єднались для запуску програми для молодих розробників Start Fellows. Більше 10 проектів уже отримали в рамках цієї програми по 25 тисяч доларів кожний

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Бізнесменам Кремнієвої долини презентува…

19-04-2012 Олена - avatar Олена

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У Києві розпочав роботу міжнародний інноваційний форум "Kyiv City Open Doors". Відкрив форум заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, повідомили УНН у прес-службі КМДА.

Дайджест новин у сфері науки та інноваці…

12-10-2012 Олена - avatar Олена

Дайджест новин у сфері науки та інновацій за 10-12.10.2012 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Україна підписує два договори з НАТО

08-04-2015 Anna - avatar Anna

Україна підписує два договори з НАТО

Уряд приймає рішення щодо підписання з НАТО двох документів про співпрацю, у тому числі, у військово-технічній сфері. Про це, відкриваючи засідання уряду, повідомив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає кореспондент Укрінформу. "Два акти, які...