У Львівській політехніці відбулося нагородження учасників науково-дослідницької роботи

 

Загалом у конференції взяло участь понад 1800 студентів, з яких понад 150 вийшли у другий тур. Переможцями стали 52 номінанти, які репрезентували всі 16 навчально-наукових інститути університету.

Нагороди цьогорічним лауреатам вручав ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало, який відзначив зростаючий інтерес студентів до науково-технічної роботи. Він побажав їм й надалі досягати вагомих результатів у своїх дослідженнях, успішно завершити навчання, а найголовніше – стати кваліфікованим фахівцем в обраній сфері.

Серед переможців змагання – майбутній архітектор Христина Охрім, Павло Країнський, який репрезентував Інститут будівництва та інженерії довкілля, Христина Марусаж – студентка Інституту геодезії, гуманітарій Марина Андреєва, Віра Шандрович, яка представляла Інститут екології, природоохоронної діяльності та туризму, майбутній економіст Андрій Якібчук, студенти Олексій Никонець, Богдан Магерус, Тарас Палій, Євген Віталій Рольський, Микола Попко, Роман Васьків, Віктор Ковальчук, Анастасія Досяк, Євген Бережанський та Юрій Гриценко.

Призерами змагання стали Уляна Драгус, Остап Пона, Алла Гуніна, Юлія Москалюк, Аліна Яковина, Ірина Бирка, Роман Ференсович та інші.

Переможці та призери конференції, крім традиційної нагороди – диплому університету – отримали премії та сувеніри. Ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало оголосив їм подяки і повідомив, що дослідницькі роботи студентів вміщені у збірники тез доповідей конференції.

Привітав переможців 70-ї студентської науково-технічної конференції університетський народний ансамбль бандуристок «Заспів» і на їх честь засвітилися яскраві вогні на новорічній ялинці.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Дайджест новин у сфері науки та інноваці…

31-08-2012 Олена - avatar Олена

Дайджест новин у сфері науки та інновацій за 17-31.08.2012 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

«Сколково» и Новосибирская область рассм…

22-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

На прошедшем в конце апреля совещании между фондом "Сколково" и правительством Новосибирской области рассматривались возможности совместной реализации крупных проектов в сфере ядерных технологий.

Івано-Франківським національним технічни…

15-10-2015 Олена - avatar Олена

Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу підписано п’яту міжнародну угоду про співпрацю

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ) активно розвиває партнерські відносини з вищими навчальними закладами ЄС. Так, у 2015 році ІФНТУНГ підписав п’яту міжнародну угоду про співпрацю між українським...