Дослідники повідомляють, рано позитивні результати в суді лейкемії вакцини

 

Перші результати є частиною II фазі клінічних випробувань з 31 тем, які будуть зараховані до своєї хронічної мієлоїдної лейкемії (CML) руку. Це перше наукове дослідження, щоб об'єднати ДНК-вакцинація з електропорації доставки WT1 антигенів, орієнтованих на стимулювання високим і міцним рівнем імунної відповіді. Отримані результати можуть привести до розробки більш ефективних клінічних результатів при лейкемії.

Дослідники також визначили Т-клітинної імунної відповіді, таких як клітини-кілери T, сказавши, що відповідь антитіл і Т-клітин сильні сигнали ДНК-вакцини потенціал для лікування розладів.

До цих пір, 14 хворих на ХМЛ беруть участь у дослідженні, та 13 нещеплених хворих на ХМЛ є частиною контрольної групи. Дослідники показали, що вакцина безпечна в цілому і добре переноситься пацієнтами, що беруть участь в дослідженні.

Команда планує оцінити Т-клітинну імунну відповідь і оцінити ефект вакцинації має на молекулярний маркер BCR-ABL, який є специфічною хромосомної аномалії пов'язані з хворобою CML.

Завдяки ранній позитивні результати, отримані з вакцинувати групи, дослідники візьмуть участь гострий мієлоїдний лейкоз (ОМЛ) клінічне випробування руку з загальної цільової із 37 суб'єктів в обох вакцинованих і контрольних груп.

«Ці попередні дані показують сильну викликаного вакциною імунна відповідь у вакцинованих в руку CML», сказав професор Крістіан Ottensmeier з університету Саутгемптона і провідний дослідник цього дослідження. «Ми раді реєстрації та тестування впливу вакцини в сфері ПІД пацієнтів, які в даний час мають обмежені можливості лікування і низький рівень виживаності без прогресування.

Відкрите, багатоцентрове другої фази клінічних випробувань є аналіз ДНК-вакцини на основі імунної терапії для лікування двох типів лейкемії. ДНК-вакцина постачається з використанням Inovio Pharmaceuticals Инк фірмової технології електропорації.

Останні дані показують, що лейкемія є відповідальним за 222000 смертей у світі і 300.000 нових випадків захворювання кожен рік. Експерти виявили тісний зв'язок між WT1 і цих видів раку.

Професор Ottensmeier представлені перші результати дослідження на недавньому ДНК-вакцин конференції 2012 року в Каліфорнії, США.

Коментуючи перші результати дослідження, Inovio голову д-р J. Joseph Kim сказав: «Ми натхнені попередньому етапі дані II, що свідчать про потенційний вакцини WT1 ДНК, вводили з нашою новою технологією доставки, щоб генерувати Т-клітини і надійний антитіл для лікування лейкемії. Ці результати слідують в нашій недавній науковий прорив представлені наші людські дані, що показують потужний ефект вбивства Т-клітин, породжені нашим дисплазії шийки матки терапевтичної вакцини.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

Університет Саутгемптона:  http://www.southampton.ac.uk/

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

У Швейцарії розроблено літак на сонячних…

10-04-2014 Anna - avatar Anna

У Швейцарії розроблено літак на сонячних батареях

     Швейцарськими інженерами розроблений другий літальний апарат, що працює на сонячних батареях, який отримав назву «SI2» і анонсований на майданчику військового аеропорту міста Пайерн. Перший політ літака, запланований на 2015...

Выставка-семинар «Российские нанотехноло…

01-10-2012 Олена - avatar Олена

 Опубликовано 1 октября, 2012 - 06:04 Выставка-семинар «Российские нанотехнологии и разработки в области автомобиле- и машиностроения» на базе Российского центра науки и культуры г. Рим состоится в период с 1 по...

Дочернее предприятие компании «Компетент…

04-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Компания «Ноледж Лаб» получила статус резидента Инновационного центра «Сколково». Компания «Ноледж Лаб», дочернее предприятие компании «Компетентум», создана в 2012 году с целью разработки и коммерциализации ИТ-решений для автоматизации процессов управления...