У Бангалорі відбулася зустріч Президента з губернатором штату Карнатака

 

На початку розмови Глава держави високо оцінив атмосферу, в якій проходить його державний візит до Індії. «Ми дуже задоволені гостинністю і доброзичливістю до нас, до України, яку ми відчули тут», - сказав Віктор Янукович.

Він підкреслив, що в Україні добре усвідомлюють важливість активного політичного діалогу на високому рівні як невід’ємної складової результативної співпраці між країнами.

У цьому зв’язку Глава держави відзначив корисність для української сторони відвідання міста Бангалор, яке є одним з найважливіших промислових і науково-технічних центрів Індії.

«Роль Бангалора є дуже важливою, це провідний науково-технічний та інноваційний центр. Це приклад того, якою дорогою треба рухатися для успішного розвитку», - наголосив Президент.

Губернатор штату Карнатака, у свою чергу, висловив переконання, що державний візит Президента України до Індії дозволить обом країнам розширити напрямки та сфери співробітництва, які можна буде успішно розвивати в подальшому.

«Ми сподіваємося, що ваш візит є плідним, і маємо надію на подальший розвиток співпраці», - сказав Хансрадж Бхардвадж. Він додав, що Бангалор відомий своїми науково-технологічними розробками та здобутками у космічній сфері. Губернатор штату Карнатака також висловив сподівання, що українська делегація зможе налагодити в Бангалорі нові цікаві контакти.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

«БАРСТЕС» – високоефективний нафтопоглин…

05-08-2015 Anna - avatar Anna

«БАРСТЕС» – високоефективний нафтопоглинальний біосорбент

Значну небезпеку для живої природи нашої планети становлять надзвичайні ситуації техногенного походження, одними з найпоширеніших серед яких є виливи нафти й нафтопродуктів із подальшим потраплянням цих шкідливих речовин до ґрунту,...

Разработан реактив, повышающий ёмкость б…

15-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Американские специалисты осуществляют прорыв в сфере совершенствования литиево-ионных элементов.

Синтетические организмы получат модули Д…

25-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Ученые разработали генноинженерные конструкции, предназначенные для хранения информации у синтетических организмов.