Вісім Європейської конференції Комісії по поводженню з радіоактивними відходами, Вільнюс, Литва

 

Радіоактивні відходи не виробляється тільки в тих державах, які використовують ядерну енергію для виробництва електроенергії, але і багатьма іншими додатками, будь то радіотерапії або промислових випробувань. Це безпечне управління Тому завданням для всіх держав-членів, незалежно від їх позиції з ядерної енергетики. У 7-ї Рамкової програми Євратом (FP7, 2007-13) дослідження радіоактивних відходів є одним з ключових областях діяльності. Одним з помітних успіхів була реалізація геологічного технологічної платформи видаленням (ІГД-TP), пілотований провідних європейських організацій радіоактивних відходів. За платформі, ЄС сподівається отримати ", в 2025 році, перший для геологічного захоронення відпрацьованого палива, високоактивних відходів та інших довгоіснуючих радіоактивних відходів буде працювати безпечно в Європі".

На конференції буде представлений огляд всіх останніх заходах ЄС у сфері поводження з радіоактивними відходами з акцентом на геологічне захоронення (GD), в тому числі RD & D, політики, стратегічних, правових і соціально-політичні аспекти для всіх зацікавлених сторін на цьому заході.

Він відбудеться напередодні нової програми досліджень і підготовки кадрів Євратом 2014-18 доповнює Horizon 2020 року, нові рамки для наукових досліджень та інновацій в Європі 2014-20. У цьому контексті стратегічної інтеграції та діяльності ІГД-TP будуть розглянуті на тлі мінливої політики ЄС у RD & D в цілому і тенденція до підтримки програм, а не проекти.

Цей захід буде проходити паралельно з FISA 2012, конференція щодо безпечної експлуатації ядерних установок в Європі. Обидві події організована спільно з Європейською Комісією та Міністерством освіти і науки Литовської Республіки, під егідою головування Литви в ЄС.

Для реєстрації, будь ласка, зв'яжіться Контакт

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте  http://cordis.europa.eu/fp7/euratom-fission/euradwaste-2013_en.html

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Медична розробка українських дослідників…

19-05-2016 Олена - avatar Олена

Медична розробка українських дослідників визнана кращою в США

"Розумний" дефібрилятор від українських розробників виграв міжнародний хакатон Сities Hakathon at Internet of Things World 2016, який пройшов в Каліфорнії. Проект був представлений дослідниками з України у складі команди Ciklum,...

Міжрегіональна науково-практична конфере…

27-12-2013 Anna - avatar Anna

У Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулась Міжрегіональна науково-практична конференція «Розвиток соціально-гуманітарної освіти і науки в контексті модернізації вітчизняної вищої школи».

Запрошуємо до громадського обговорення п…

19-03-2015 Anna - avatar Anna

Запрошуємо до громадського обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо врегулювання деяких питань та стимулювання діяльності у сфері трансферу технологій)»

Міністерство освіти і науки повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті (рубрика «Громадське обговорення») проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо врегулювання деяких питань та стимулювання діяльності...