Дивлячись через непрозорий екран для більш чітких зображень

 

Шкіри та інших матеріалів, таких як папір і матового скла з'являються непрозорі, тому що вони розсіюють світло. Багато, можливо, пам'ятають образ світла вигину при ударі призми. Коли світло потрапляє ці непрозорі матеріали він перестає рухатися по прямій лінії, а замість цього рухається по непередбачуваною і нестійкий шлях. Результатом цього є те, що стає неможливо отримати чітке уявлення об'єкти, що лежать в основі таких матеріалів. Потужні методи були розроблені для отримання зображень за допомогою матеріалів, у яких невелика частина світла слід прямим шляхом. На сьогоднішній день, однак, не вдалося вирішити зображення від світла, яка була повністю розсіяна.

У доповіді дослідників вони визнають значний прогрес, який був досягнутий в останні роки методи, такі як зображення привид і хвильовий фронт формування, однак, вони відзначають, що нинішні процедури і раніше інвазивні, тому що вони вимагають або детектора або нелінійний матеріал розміщений за розсіюючий шар. Їх звіт, однак, описує їх прориву, а саме оптичний метод, який дозволяє неінвазивним зображень флуоресцентних об'єкт, який повністю схований за непрозорим шаром розсіювання.

Дослідники на чолі з доктором Аллард Моск, відскановані кута лазерного променя, що освітленні непрозорих дифузор. У той же час, записані на комп'ютері кількістю денного світла, який був повернутий крихітний об'єкт ховається за дифузором. Д-р Моск зазначив, що "У той час як вимірювати інтенсивність світла не може бути використана для формування зображення об'єкта безпосередньо, інформацію, необхідну зробити це там, але в зашифрованою формі.

"Дві молоді вчені, які є першими авторами цієї статті була блискуча ідея, щоб з'ясувати, що яєчня інформації достатньо, щоб відновити зображення - і вони знайшли спосіб зробити це, додав він. Їх метод включає в себе комп'ютерну програму, яка спочатку здогадки відсутню інформацію, а потім випробування і уточнює припущення. Вони досягли успіху у створенні образу приховані флуоресцентних об'єктів, таких як типова комірка, яка може бути всього лише 50 мкм в поперечнику.

Дослідники розуміють, що їх прориву це тільки початок, і очікують, що їх робота приведе до нових методів мікроскопії, здатні утворювати гранично різкі зображення в сильно розсіює середовищі. Д-р Моск зазначив: "Це буде дуже корисна в області нанотехнологій. Ми хотіли б звернути структур світла, які приховані всередині складних середовищах, таких як комп'ютерні чіпи. Дослідники також мріють про розширення свого методу для вивчення предметів під шкіру людини. "Але на даний момент", сказав д-р Моск ", наш метод є занадто повільним для цього.

На додаток до підтримки, яку вони отримали від ERC, вони також підтримують Нідерландська організація з наукових досліджень (NWO), Фонду фундаментальних досліджень матерії, технології Foundation STW, і італійським міністерством освіти, університетів і досліджень.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

Університет Твенте  http://www.utwente.nl/

Європейська дослідницька рада  http://erc.europa.eu/

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Завдяки стимулам близько 90% ІТ-компаній…

05-06-2012 Светлана - avatar Светлана

“Серед усіх галузей, які визначають майбутнє України, ІТ-індустрія знаходиться на першому місці”, - сказав голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко під час брифінгу “Новації...

Влада й надалі сприятиме розвитку підпри…

07-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Влада й надалі докладатиме зусиль щодо сприяння розвитку підприємств, які займають відповідальну соціальну позицію та інвестують кошти у проекти зі збереження довкілля. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під...

Физики: натриевые аккумуляторы помогут з…

25-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Японские физики разработали новый тип полностью твердотельных аккумуляторов на базе сплава натрия, серы и фосфора, которые могут применяться для запасения «зеленой» энергии в домашнем хозяйстве благодаря низкой стоимости и крайне...