Проект ЄС продовжує підтримувати інтернет-досліджень

 

Завдяки їх роботі, EINS партнери створять «Інтернет-наука", яка буде виходити за рамки своєї основної ІКТ об'єднати перспективи з точки зору соціальної і наук про життя. Вони поставили наступні теми, зокрема, в центрі уваги: ​​приватного життя та особистості, репутації, віртуальні спільноти, безпеки і стійкості, а також мережевого нейтралітету. Отримання додаткової інформації на ці теми допоможуть їм поліпшити наше розуміння про так звану "мережевий ефект" на людських суспільств і організацій із міждисциплінарної точки зору, ефект, що вигоди користувачам більше вони його використовують.

По команді EINS, використовуючи Інтернет дає людям кошти, щоб підвищити їх добробут, щоб отримати інформацію, необхідну їм для формування думки і навіть будувати дружні відносини, і інші.

Партнерами проекту кажуть, що Інтернет має багато міждисциплінарних зацікавлених сторін, і через це, команда працює разом, щоб вплинути еволюції Інтернету таким чином, щоб оптимізувати вигоди для людей відносно їх особистого та суспільного життя, економіки, навколишнього середовища та політики.

Основною метою ініціативи є EINS щоб визначити, які інтернет наука чи якою вона повинна бути. Вони проллють світло на Чи взаємодія дисциплін допоможе підштовхнути Інтернет науці далі. Наприклад, команда розслідує Чи Інтернет науки може перетворити онлайнових соціальних мереж, а також вивчає, які конкретні аналітичні методи і експериментальні методи з суспільних та природничих наук може посилити традиційну апарату вчені Інтернет-технологій.

Вони також оцінки того, що правильні показники для розширеного простору проблемою є і оцінки життєздатних шляхів для інтернет-технологів внести свій внесок в інші займаються дисциплінами.

Інтернет вчені живлять наше розуміння складних техніко-соціальних взаємодій, які наводяться в Інтернеті, фактично даючи нам теоретичні та емпіричні основи для прийняття рішень про Інтернет. У кінцевому рахунку, вчені сподіваються створити майбутнє інтернету з технологічними, економічними, соціальними та екологічними видами державного і приватного секторів.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

EINS:  http://www.internet-science.eu/

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Стаття академіка НАН України В.М. Локтєв…

02-08-2014 Anna - avatar Anna

Стаття академіка НАН України В.М. Локтєва «Наука у воєнний час»

   8 липня Петро Порошенко зустрівся з українськими військовими у звільненому від терористів Слов’янську. Після зустрічі Президент повідомив, що його перший заступник разом із новопризначеним головою Укроборонпрому, представниками Генерального штабу, заступниками...

В структуре мирового рынка наноматериало…

09-11-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Опубликовано 9 ноября, 2012 - 07:54 В ходе маркетингового исследования «Российский рынок нанотехнологий: итоги 2011 г., прогноз 2012–2013 гг.», проведенного NeoAnalytics выяснилось, что на сегодняшний день в структуре мирового рынка наноматериалов...

Здобутки українських фізиків-теоретиків …

13-03-2015 Anna - avatar Anna

Здобутки українських фізиків-теоретиків – запорука світового технологічного прогресу

Науковці Інституту теоретичної фізики ім. М.М. Боголюбова НАН України розповіли про основні напрями своєї діяльності, останні розробки та внесок вітчизняної науки у винаходи глобального значення. Інститут теоретичної фізики (ІТФ) ім. М.М....