Відбувся Інформаційний день Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки»

27 травня 2016 року в рамках візиту в Україну заступника Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці, посла Соріна Дукару у Великому конференц-залі Національної академії наук України відбувся Інформаційний день наукової Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки».

Під час сесії «Програма НАТО «Наука заради миру і безпеки» в Україні: триваюче співробітництво та досягнення» заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха зробив презентацію щодо стану науки в Україні і співробітництва з Програми «Наука заради миру і безпеки».

NATO inf den

Учасники мали змогу познайомитись з основними положеннями Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки», механізмами її реалізації, практикою використання грантів НАТО для фінансування перспективних наукових досліджень з тематики безпеки, отримати практичні рекомендації щодо процедури подання проектних заявок.

В ході стендової сесії «Співробітництво Програми «Наука заради миру і безпеки» з Україною» були представлені презентації співдиректорів проектів Програми НЗМБ – дослідників з України та країн-членів і партнерів НАТО, продемонстровані приклади успішної реалізації проектів за участю вітчизняних вчених.

В роботі Інформаційного дня також взяли участь посол, заступник Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці Сорін Дукару, керівниця Офісу Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки» Деніз Бетен, радник Президента України з гуманітарних питань, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Народний депутат України Ольга Богомолець, перший Віце-президент Національної академії наук України, академік НАН України Володимир Горбулін, віце-президент НАН України, академік НАН України Анатолій Загородній.

 За матеріалами МОН України

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Телескоп «Чандра» зафиксировал необычную…

03-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Астрономы, ожидающие в ближайшее время взрыва сверхновой звезды в соседней галактике М 83, к своему удивлению зафиксировали вспышку совсем иного происхождения.

Офіційна делегація «Вишеградська Четвірк…

22-04-2015 Anna - avatar Anna

21 квітня Чернігівський національний технологічний університет зустрічав офіційну делегацію «Вишеградська Четвірка+Україна». Захід відкрив ректор університету С. М. Шкарлет. З вітальним словом звернулися голова Чернігівської обласної державної адміністрації В.П. Куліч та...

6-й Міжнародний форум "Інноваційні …

25-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Основні акценти форуму ITMED 2012 – поширення досвіду створення та функціонування кластерів та технологічних парків у сфері біотехнологій і медицини, практичні аспекти використання нових технологій у медичних та оздоровчих закладах,...