Відбулося стажування українських спеціалістів в організаціях аерокосмічної галузі Іспанії

ukr-espanВ період з 18 по 25 липня 2015 року делегація Державного космічного агентства України (ДКА) на чолі з Першим заступником Голови ДКА, керівником проекту Twinning від української сторони Сергієм Капштиком відвідала м. Мадрид (Королівство Іспанія).

До складу делегації увійшли представники ДКА та Національного центру управління та випробувань космічних засобів.

Метою візиту було стажування українських спеціалістів в організаціях аерокосмічної галузі Іспанії для набуття відповідного європейського досвіду роботи у сфері управління проектами.

Координацію візиту від іспанської сторони здійснювали керівник проекту Twinning від країни-члена ЄС Мануель Мулеро Валенсуела та Постійний радник проекту Twinning Кармен Родрігес Аугустін.

Протягом стажування представники української делегації відвідали провідні установи Іспанії, що мають значний досвід роботи у міжнародних космічних проектах, а також у сфері проектного менеджменту. Були проведені зустрічі з представниками Національного інституту аерокосмічних технологій Іспанії (INTA), компаній “ELECNOR DEIMOS”, HISDESAT, GMV та HISPASAT.

Українські спеціалісти мали можливість ознайомитися з основними напрямами діяльності вказаних компаній у космічній сфері та принципами їх роботи у сфері управління проектами, що ґрунтуються на базі стандартів ECSS (Європейського співробітництва з космічної стандартизації). Були розглянуті усі фази реалізації проекту, починаючи від його планування, оцінки ризиків, формування робочих пакетів проекту і закінчуючи впровадженням його результатів.

Важливим чинником належного управління проектами було визначено створення і функціонування Офісу управління проектами, головним завданням якого є координація діяльності структурних підрозділів установи у сфері проектного менеджменту під час реалізації міжнародних проектів.

Прес-служба ДКА

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Китай запустив на Місяць свій перший зон…

03-12-2013 Anna - avatar Anna

Китай запустив на Місяць свій перший зонд з місяцеходом

     Китай запустив свій перший місяцехід, повідомляє AFP.Китай став третьою країною після СРСР і США, що запустила на Місяць свій космічний апарат.        Кадри з запуском ракети-носія з дослідницькою місією "Чан'е-3" -...

Майже дві третини дисертацій з держуправ…

30-11-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Чотири спеціальні вчені ради Національної академії державного управління при Президентові України захистили майже дві третини від загальної кількості дисертацій з держуправління.

Breast cancer drug could hold the key to…

04-12-2012 Светлана - avatar Светлана

New research out of the United Kingdom is showing that a common drug used in the fight against breast cancer could also be employed in the fight against other tumours....