Новий партнер СНУ імені Лесі Українки – Полонійна академія в Ченстохові

SNY PolНещодавно СНУ імені Лесі Українки відвідала декан Полонійної академії в Ченстохові (Республіка Польща) Олена Бурунова. У рамках візиту відбулася зустріч Олени Анатоліївни з ректором Ігорем Коцаном, під час якої підписано угоду про співробітництво між Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки та Полонійною академією в Ченстохові.

Також було досягнуто домовленості про те, що з наступного навчального року для студентів волинського вишу буде виділено 55 стипендій на навчання в академії.

Полонійна академія в Ченстохові – навчальний заклад, який об’єднує сім інститутів та шкіл: Інститути економіки, адміністрації та політології; мов, літератури й культури; здоров’я та сестринської справи; Європейську школу дипломатії, Ченстоховську бізнес-школу, Європейську школу перекладачів, Міжнародну докторантську школу.

Нове партнерство сприятиме обміну викладачів, студентів та наукових співробітників, підготовці спільних публікацій, проведенню міжнародних конференцій тощо. Але найвагомішою є пропозиція щодо започаткування програми «Подвійний диплом» й стипендії ректора Полонійної академії для студентів СНУ імені Лесі Українки.

Уже впродовж наступного навчального року можна отримати диплом бакалавра або магістра за узгодженою програмою, а оцінки, отримані раніше у СНУ імені Лесі Українки, зараховуватимуться.

Стипендії ректора Полонійної академії для студентів нашого вишу покриватимуть витрати на навчання за такими програмами:

Бакалавр (2015–2018 рр.):

– Право й економіка для малих та середній підприємств.

– Бізнес адміністрація.

Магістр (2015–2017 рр.):

– Міжнародні економічні та правові відносини.

– Фінансовий та банківський бізнес.

– Міжнародна логістика.

Навчання буде проводитися англійською та польською мовами, а також додатково – українською.

Для тих, хто бажає отримати стипендію на навчання в Полонійній академії, вже невдовзі буде оголошено конкурс.

Полонійна академія в Ченстохові – учасник програми ERASMUS+. Відповідно кожен студент (за власним бажанням і на підставі конкурсного відбору) протягом одного семестру може навчатися в одному з європейських вишів-партнерів і проходити практику в країнах Євросоюзу.

За інформацією СНУ імені Лесі Українки

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

ИННОВАЦИОННЫЕ ПРОДУКТЫ

03-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Сибирские инноваторы представят свои проекты на форуме Startup Bazaar Опубликовано 11 сентября, 2012 - 18:48 МОСКВА, 11 сен – РИА Новости. Инвестиционный форум Startup Bazaar, на котором финалисты Летней школы новосибирского...

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 842/2014

04-11-2014 Anna - avatar Anna

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 842/2014

 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 вересня 2014 року "Про комплекс заходів щодо зміцнення обороноздатності держави та пропозиції до проекту Закону України "Про Державний бюджет України...

Оптический пинцет усовершенствован для р…

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Группа исследователей из Инженерной школы Стэнфорда, под общим руководством профессора Дженнифер Дион (Jennifer Dionne) разработали способ, который позволит применять оптический пинцет для работы с частицами, размер которых составляет менее двух...