Створено ICT Competence Center

    IT- Створено ICT Competence Center для підтримки розвитку державних IT-рішень та електронного уряду в Україні.
     Мета членів Центру полягає в тому, щоб через свою компетенцію і ресурси своїх компаній підтримати модернізацію існуючих в державі інформаційних систем і створення нових систем і рішень, дозволяючи значно збільшити ефективність і прозорість держави.
   
Засновниками і першими партнерами Центру виступили лідери вітчизняної IT-індустрії: Tарас Кіцмей (SoftServe), Eвгений Уткін, Ілля Гандзейчук (KM Core, Kvazar Micro, DeNovo), Руслан Захарченко (ELEKS), Дмитро Дубілет (PrivatBank), Денис Гурський (SocialBoost) , Юрій Колесников (Ощадбанк).

     "Сьогодні настав момент, коли приватні підприємства можуть і повинні зробити свій внесок у розвиток держави, пропонуючи свою компетентність і ресурси", - прокоментував Тарас Кицмей, засновник SoftServe.
    
Компетенції Центру включають в себе:
 
- Аудит, розробка, тестування і супровід інформаційних систем і бізнес-рішень;
 
- Центри обробки даних, хмарних послуг і рішень;
 
- Створення і розвиток рішень електронної держави;
 
- Розробка і супровід критично важливих рішень;
 
- Системи і рішення безпеки інформаційних систем і мереж;
 
- Мобільні рішення;
 
- Інтернет-банкінг та рішення ATM.
    
В залежності від завдань поставлених Центру - партнерами, органами влади та самоврядування, будуть залучатися нові фахівці з IT-сфери, тому коло учасників Центру не обмежуватиметься цими засновниками. Мета - підтримати розвиток інформаційних систем і рішень держави за допомогою консолідації зусиль і компетенції, залучення донорів та інвесторів.
   
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. ">Додаткова інформація: Яника Мірило, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
    Інформація про засновників Центру:
   
ELEKS - глобальна організація, що займається розробкою програмного забезпечення, технологічним консалтингом зі штаб-квартирою у Львові, представництвами в Нью-Йорку та Лондоні.
   
Kvazar-Micro - один з піонерів української IТ-індустрії з 20-річним досвідом PC-виробництва, виробництва мікрочіпів та інтеграції державних інформаційних систем.
   
SoftServe - SoftServe Inc., провідна світова аутсорсингова IT-компанія зі штатом професіоналом більш ніж 3500, що працюють в Північній Америці, Східній і Західній Європі.
   
PrivatBank - найбільший комерційний банк з найбільш інноваційними IT-рішеннями в Україні, системою інтернет-банкінгу, яку сьогодні використовують 800 тисяч клієнтів.
   
SocialBoost - об'єднання, яке сприяє становленню відкритих даних і координує діяльність більш ніж 1000 IT-ентузіастів, найбільших IT-компаній і державних органів в Україні через соціально-значущі IТ-проекти, пов'язані з електронним урядом, електронних послугами і даними.
   
Ощадбанк - найбільший український банк з найбільш розгалуженою мережею відділень в Україні і розвиненою інфраструктурою обслуговування: майже 5 тис. Відділень, 4,8 тис. Банкоматів, 1 тис. Інформаційно-платіжних терміналів, а також сучасний мобільний і WEB-банкінг.

 

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Вчені створили орігамі-робота, який може…

13-05-2016 Олена - avatar Олена

Вчені створили орігамі-робота, який може видаляти зі шлунку сторонні предмети

Міжнародна команда дослідників з Массачусетського технологічного інституту, Шеффілдського університету і Токійського технологічного інституту створила прототип орігамі-робота, призначеного для безопераційного видалення сторонніх предметів з шлунку людини. Про це повідомляється на сайті Массачусетського...

Вручення Золотої медалі імені В.І.Вернад…

03-08-2015 Anna - avatar Anna

Вручення Золотої медалі імені В.І.Вернадського НАН України лауреату Нобелівської премії О.О. Абрикосову

22 липня о 12.30 за місцевим часом у головній будівлі Аргоннської національної лабораторії (шт. Іллінойс, США) при великому скупченні публіки – співробітників, керівництва, гостей, преси та представника Консульства України у...

Степан Кубів: Розвиток інновацій в Украї…

07-07-2016 Олена - avatar Олена

Степан Кубів: Розвиток інновацій в Україні потребує посилення захисту прав інтелектуальної власності

Сьогодні, 6 липня Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів та заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України Наталія Микольська взяли участь у діалозі з питань права інтелектуальної...