Візит Міністра освіти і науки до США

Kvit USAМіністр освіти і науки України Сергій Квіт перебував з п’ятиденним візитом у Сполучених Штатах Америки.

CRDF Global - один із найпотужніших промоутерів України в США - американська недержавна організація CRDF Global, яка серед головних своїх завдань вважає сприяння розвитку наукових досліджень в Україні, виступила ініціатором й організатором візиту Міністра освіти і науки України.

Міністр відвідав кілька наукових закладів та взяв участь у конференціях та дискусіях. У Стенфордському університеті (Каліфорнія) Сергій Квіт, доктор філологічних наук та доктор філософії (PhD), прочитав лекцію на тему «Реформування українських університетів в період кризи» (Reforming Ukraine’s Universities during Crisis).

Для членів Ради з міжнародних справ Північної Каліфорнії (World Affairs Council of Northern California) Міністр провів дискусію на тему «Україна: між Росією та Європейським Союзом» (Ukraine: Between Russia and the European Union).

На найбільшій і найвпливовішій у світі річній конференції Американської Асоціації сприяння розвитку науки (American Association for the Advancement of Science) Міністр освіти і науки України виступив з доповіддю «Як реформування вищої освіти в Україні принесе користь науці» (How Reforming Higher Education in Ukraine will Benefit Science).

Під час виступів Сергій Квіт розкривав міжнародній науковій громадськості та журналістам Сполучених Штатів Америки інформацію про ситуацію в Україні, яка сьогодні захищає свою незалежність в неоголошеній російсько-українській війні, розповідав про напрями і зміст діяльності українського Уряду.

Міністр також відвідав ряд закладів й установ Силіконової долини, зокрема, штаб-квартиру компанії Intel та університет Берклі. Також відбулися зустрічі з українською громадою та переговори про розвиток українських студій у Сполучених Штатах.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Максим Стріха: Участь у програмі «Горизо…

11-01-2016 Олена - avatar Олена

Максим Стріха: Участь у програмі «Горизонт 2020» - це спосіб змінити ландшафт української науки на краще

42 млн. доларів інвестицій надходить на розвиток науки, а 200 млн. доларів – на розвиток політичної діяльності. Потрібно змінювати це співвідношення. Про це повідомив заступник Міністра освіти і науки України...

Вебінар на тему: "Як навчатися чи о…

26-02-2014 Anna - avatar Anna

27 лютого 2014 року відбудеться вебінар на тему: «Як навчатися чи отримати стипендію в Польщі?». Участь безкоштовна.

У Комітеті з питань паливно-енергетичног…

22-03-2016 Олена - avatar Олена

У Комітеті з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки відбулися комітетські слухання на тему: «Як забезпечити зростання ВВП за рахунок зниження енергоємності України? Європейський досвід енергетичного переходу»

В заході взяли участь народні депутати України, представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства екології та природних ресурсів України, посольств Великої Британії, Франції та Швеції в Україні, Групи ЄС...