Круглий стіл: "Україна у світовій цивілізаційній свідомості"

30 вересня 14-00 відбулося засідання "круглого столу" на тему: «Україна у світовій цивілізаційній свідомості».

Організатори: автори інноваційного мегапроекту "Нова Україна".

Учасники: Вільям Корнійчук - кандидат економічних наук, доцент, автор проекту; Вадим Корнієнко - кандидат історичних наук, доцент, автор проекту; лідери громадських об'єднань, організацій та рухів, а також керівники регіональних креативних центрів інноваційних технологій в Україні.

Підсумкові матеріали:

Громадськість розробила інноваційний мегапроект "Нова Україна"

Лідери громадських об'єднань, організацій та рухів, а також керівники регіональних креативних центрів інноваційних технологій в Україні розробили інноваційний проект "Нова Україна", який покликаний вивести країну у світові лідери.

Про це у ході круглого столу в Укрінформі на тему: "Україна у світовій цивілізаційній свідомості" зазначив співавтор проекту "Нова Україна", кандидат економічних наук Вільям Корнійчук.

"Нами розроблена перша концепція виходу України із епіцентру планетарної кризи на принципі єдності, розроблено інноваційний мегапроект «Нова Україна», науково обгрунтована платформа, яка об'єднує громадськість для пріоритетної першочергової розбудови громадянського суспільства", - сказав Корнійчук.

За його словами, те, що відбувається останнім часом в Україні, свідчить про те, що «країна опинилася в епіцентрі планетарної кризи». На його переконання, потрібні невідкладні дієві заходи стосовно виведення суспільства і держави з цього стану.

Корнійчук зазначив, що даним проектом зініційовано ідею та розроблено відповідний радикальний підхід щодо прориву України у світові лідери за допомогою «Єдиної національної громадянської платформи України», яка повинна об`єднати міжнародні та вітчизняні громадські організації з метою зорганізувати творчі сили нації.

Він додав, що основним завданням на сьогодні є створення якісного нового підходу, "який би дав можливості перейти від силового протистояння до мирного розв’язання кризи в Україні". Мирне розв’язання цього питання можливе за умови "активізації творчих сил та спрямування їх на зміцнення інтелектуального потенціалу нації", зазначив Корнійчук.

Відео з прес-конференції:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u-87Wtbl3Yw

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

«IT-Перспектива»

22-04-2015 Anna - avatar Anna

«IT-Перспектива»

Нещодавно у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбулася ІІ науково-практична конференція «IT-Перспектива». Її організаторами виступила кафедра інформаційно-управляючих систем факультету електроніки та комп`ютерної інженерії (ФЕКІ) та Міжнародна компанія Altexsoft. Про її...

Олександр Якименко: Фінансування наукови…

07-04-2014 Anna - avatar Anna

У березні фінішувала звітна кампанія щодо результатів наукової та науково-технічної діяльності вищих навчальних закладів та установ, підпорядкованих МОН. На тему підсумків заходу і перспектив розвитку науки в університетах «Освіта України»...

HTC One X+: nVidia Tegra 3

02-10-2012 Олена - avatar Олена

 02.10.2012, 17:08 Stfw.Ru: Компания HTC анонсировала сегодня флагманский коммуникатор One X+ под управлением операционной системы Android 4.1 Jelly Bean, дополненной фирменным пользовательским интерфейсом Sense 4+. Аппаратная основа новинки — платформа nVidia...