Харківський національний університет радіоелектроніки розпочав науково-технічне співробітництво з Китаєм у галузі електрохімії

XNUREМеморандум про співпрацю підписав Харківський національний університет радіоелектроніки з Інститутом прикладної хімії м. Чанчун Академії наук Китайської Народної Республіки.

Мета меморандуму – консолідація науково-технічного потенціалу обох сторін в дослідженні і розробці сучасних методів і технологій в області аналітичної електрохімії. Співпраця розвиватиметься між кафедрою біомедичної інженерії ХНУРЕ і Лабораторією аналітичної електрохімії Інституту прикладної хімії м. Чанчун. Координаторами проекту виступлять кафедра БМІ, в особі професора Анатолія Бихал і лабораторія Аналітичної електрохімії в особі професора Гуобао Ксю.

Підписання меморандуму стало початком науково-технічного співробітництва партнерів, а інтерес до співпраці є підтвердженням перспективності досліджуваних напрямків.

Партнери будуть обмінюватися досвідом в дослідженні аналітичних технологій, включаючи явища електрогенерованої хемилюмінесценції (світіння тіл, викликане хімічним впливом), впроваджувати передові технології в навчальний процес і використовувати сучасне обладнання з метою підвищення рівня підготовки фахівців в області біомедичної інженерії. Крім цього розглядається можливість ініціації стипендіальних програм для взаємних візитів співробітників і обміну студентами.

Даний меморандум – це крок до розширення міжнародного співробітництва нашого університету з провідними міжнародними дослідними організаціями.

За інформацією ХНУРЕ

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Володимир Семиноженко: Завдяки державній…

10-10-2013 Anna - avatar Anna

Володимир Семиноженко: Завдяки державній підтримці Україна поліпшила свій рейтинг за рівнем розвитку ІКТ

У поточному році Україна ще на одну сходинку піднялася у розвитку інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ). Так, згідно зі звітом «Вимірювання інформаційного суспільства» Міжнародного Союзу Електрозв'язку (МСЕ) ООН, Україна займає...

Відбудеться онлайн тренінг для технологі…

18-05-2016 Олена - avatar Олена

Відбудеться онлайн тренінг для технологічних підприємців «STEP УКРАЇНА 2016»

Міжнародна громадська некомерційна організація «Фонд цивільних досліджень і розвитку (CRDF Global)» оголошує проведення онлайн тренінгів для технологічних підприємців «STEP УКРАЇНА 2016» у період з 20 травня по 14 липня 2016...

Цьогоріч розпочнеться будівництво заводу…

25-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

 Уряд, зміцнюючи енергонезалежність України, реалізовує проекти з модернізації та будівництва енергоблоків на атомних станціях.