Голова ДКА Л.Сабадош зустрівся з помічником Держсекретаря США Ф.Роузом

UKR-US

20 січня 2016 року Голова Державного космічного агентства України Любомир Сабадош зустрівся з Помічником Держсекретаря Сполучених Штатів Америки з питань контролю над озброєннями, верифікації та дотримання зобов’язань Френком Роузом. У переговорах також взяв участь депутат Верховної Ради України Андрій Тетерук.

Під час обговорення можливих напрямів співпраці у сфері дослідження та використання космічного простору в мирних цілях сторони виявили готовність зміцнити взаємодію у сфері спостереження за космічною обстановкою та попередження зіткнень у космічному просторі.

При цьому американська сторона позитивно відзначила роль України у міжнародних процесах формування заходів транспарентності та зміцнення довіри у космічному просторі.

З метою визначення спільних точок дотику з української сторони висловлено побажання про необхідність прискорення створення спільної українсько-американської робочої групи з питань співробітництва у сфері космічної діяльності в мирних цілях.

За результатами зустрічі сторони підтвердили готовність продовжувати діалог, спрямований на розвиток взаємовигідної співпраці.

Прес-служба ДКА України

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

RTTN-info

19-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Участие малых и средних предприятий в 7 Рамочной Программе

До Національної академії наук України на…

07-03-2012 Светлана - avatar Светлана

Академія наук Туркменістану оплачує витрати зарубіжних організацій за оренду виставкової площі, а також витрати на проїзд і проживання в Туркменістані учасників наукової конференції, які отримали офіційне запрошення оргкомітету.

Програма Уряду з навчання студентів та а…

25-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Відповідно до урядової програми в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбулися традиційні збори за участю ректора вищого навчального закладу, професора Володимира Онищенка і працівників відділу міжнародного співробітництва зі...