12 країн об'єдналися у боротьбі зі змінами клімату

Shultc Martin10 травня 2016 року офіційно розпочала свою роботу міжнародна коаліція Дельта, яка приступить до розробки плану адаптації до змін клімату.

"Навіть якщо нам вдасться звести до мінімуму викиди CO2, нам потрібно буде адаптуватися до того, як змінюється світ. Ми повинні як реагувати на нинішні зміни, так і передбачати майбутні. Ми зобов'язані запобігти катастрофі. Це дозволить зберегти не лише економічні інвестиції, а й людські життя . Кожен євро, який ми витрачаємо на запобігання екологічного лиха, повернеться нам сімома євро прибутку", - повідомив глава ЄС Мартін Шульц 10 травня на кліматичній конференції в Роттердамі (Нідерланди).

Для забезпечення економічного розвитку на тлі змін клімату була створена міжнародна коаліція Дельта, до складу якої увійшли 12 країн: Нідерланди, Бангладеш, Колумбія, Єгипет, Франція, М'янма, Індонезія, Японія, Мозамбік, В'єтнам, Південна Корея та Філіппіни.

Ці регіони найбільше постраждали від наслідків зміни клімату: забруднення водойм, повеней, засолень, обмеженості запасів питної води. Очікується, що в процесі роботи Дельти між країнами буде відбуватися активний обмін досвідом, будуть зібрані міжнародні інвестиції для охорони навколишнього середовища та досягнуті цілі з міжнародного співробітництва.

"За дуже короткий час ми створили програму партнерства між 12 країнами з чотирьох континентів. Це історичне досягнення. Вперше в історії була сформована міжнародна коаліція, в якій її учасники можуть обмінюватися знаннями, досвідом та ідеями і безпосередньо пов'язувати їх з міжнародними угодами", - прокоментував створення коаліції Шульц.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

США запустили навігаційний супутник GPS…

06-08-2014 Anna - avatar Anna

 США запустили навігаційний супутник GPS нового покоління

     В американському штаті Флорида відбувся запуск ракети-носія Atlas 5 з навігаційним супутником нового покоління, який поповнить орбітальне угруповання GPS. Ракета з апаратом під назвою GPS 2F стартувала з бази...

Президент: Наш науковий потенціал треба …

18-10-2012 Олена - avatar Олена

Прес-служба Президента України Віктора Януковича Вітчизняний науковий потенціал потрібно максимально залучати до розвитку реального сектору економіки. Таке переконання висловив Президент України Віктор Янукович на засіданні Комітету з економічних реформ.

Американские учёные изготовили транзисто…

21-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

При помощи оригинального метода американские учёные синтезировали графен необычной формы. Изготовив на базе полученной структуры транзистор, исследователи сделали вывод о высоком качестве материала.