Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні

За ініціативи НМЦ «Агроосвіта» та сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства освіти і науки України і Посольства Франції в Україні з 31 травня по 02 червня 2016 року у Львівському національному аграрному університеті, Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького та Стрійському коледжі Львівського НАУ проходили Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні.

agrarna nauka

У семінарі взяли участь: Олена Ковальова, заступник міністра аграрної політики та продовольства України, Ніколя Перрен, радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні, Сільвен Ріголє, аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні, Тетяна Іщенко, директор НМЦ «Агроосвіта», ректори Білоцерківського НАУ, Миколаївського НАУ, Полтавської ДАА, Харківської ДЗВА, Херсонського ДАУ, Уманського НУС, представники аграрного бізнесу, науковці та освітяни з усієї України.

Під час першого дня семінару, який проходив у Львівському НАУ, обговорили ключові проблеми та основні заходи щодо розширення співпраці між Україною та Францією з питань аграрної освіти та науки. Другий день заходу продовжили у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. Його присвятили проблемам ветеринарної медицини. На захід запросили деканів факультету ветеринарної медицини аграрних ВНЗ. Своїм досвідом поділилися французькі ветеринари з Ліонської національної ветеринарної школи, компанії «Рояль Канін» та інші. Третій день був присвячений запровадженню дуальної системи навчання і проходив у Стрийському коледжі Львівського національного аграрного університету.

«Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні» стали традиційним заходом, який спільно з французькими колегами проводять українські освітяни, що працюють у напряму підготовки спеціалістів для аграрного сектору. Сподіваємося, що спільними зусиллями, ми сприятимемо популяризації аграрної освіти і науки за межами України, підвищенню рівня підготовки фахівців для сільського господарства і зміцненню дружніх стосунків між Україною і Францією.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Україна і Китай готуються до проведення …

09-06-2015 Anna - avatar Anna

Україна і Китай готуються до проведення третього засідання міжурядової Комісії зі співробітництва. Це питання обговорювалося під час зустрічі Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка...

Електронне урядування сприятиме зменшенн…

04-10-2012 Олена - avatar Олена

Четвер, 04 жовтня 2012, 17:19 Впровадження системи електронного урядування в Україні сприятиме зменшенню рівня корупції та покращенню якості адміністративних послуг.

Україна і Литовська Республіка поновлюют…

05-10-2015 Олена - avatar Олена

Україна і Литовська Республіка поновлюють Програму співробітництва у сфері науки і технологій

1 жовтня 2015 року у м. Києві відбулося Шосте засідання українсько-литовської Комісії зі співробітництва у сфері науки та технологій. Литовську делегацію очолювала Віце-міністр освіти і науки Литовської Республіки пані Світлана...