ІФНТУНГ приймає учасників Міжнародного семінару нафтогазових компаній Польщі та України

Iv-Fr univ nafty i gazy7-8 квітня 2016 року на базі Інституту нафтогазової інженерії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу – єдиного в Україні вишу нафтогазового профілю, відбувся Міжнародний семінар польських та українських нафтогазових компаній «Взаємна співпраця – шлях до енергетичної незалежності».

Захід у рамках міжнародної співпраці ІФНТУНГ та на підтримку ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні залучив представників ключових нафтогазових компаній Республіки Польщі та України, серед яких: ПАТ «Фірма» «Нафтогазбуд» (м. Львів), Спеціалізована аварійно-рятувальна (газорятувальна) служба «ЛІКВО» ПАТ «Укргазвидобування» (м. Харків), Прат «Нафтогазвидобування» (м. Київ), ТОВ «Геосинтез інженірінг» (м. Полтава), ТОВ «Західнадрасервіс» (м. Львів), ТОВ «УкрСКС» (м. Київ), ТОВ «Карпатигаз» (м. Київ) та «Геофізика Краків АТ» (м. Краків), «Газопроект АТ» (м. Вроцлав), «PGNiG technologie S.A. » (м. Кросно) , «Exalo Drilling», PGNiG SA RSGO (м. Краків).

Під час семінару організатори підкреслили важливість співпраці обох країн у сфері пошуку шляхів до енергонезалежності та розробці нових технологій та підготовці фахівців для цих технологій. Ректор ІФНТУНГ, академік НАН України Євстахій Крижанівський бачить спільні проблеми у енергозалежності від російського газу Польщі та України та вважає цей семінар «містком до позитивного вирішення окремих питань». Проректор з науково-педагогічної роботи Олег Мандрик представив університет та його потенціал у вирішенні проблем енергетичної залежності, готовність співпрацювати на дослідницькій та освітній ниві на взаємовигідних умовах.

З метою об’єднання досвіду роботи у використанні новітніх технологій та обладнання нафтогазові компанії Польщі та України представили свої переваги та заявили про зацікавленість та готовність співпрацювати у сфері диверсифікації енергоносіїв та збільшення власного видобутку нафти і газу. В урочистій обстановці відбулось підписання Меморандуму про партнерство і співпрацю між ІФНТУНГ та польськими колегами. У рамках семінару відбулось традиційне вручення сертифікатів на отримання іменних стипендій кращим студенткам Інституту нафтогазової інженерії.

За інформацією ІФНТУНГ

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Увага! Науковий семінар ДФФД після літнь…

26-08-2015 Олена - avatar Олена

Увага! Науковий семінар ДФФД після літньої перерви відновлює свою роботу

Нагадуємо, що наступний семінар відбудеться 22 вересня 2015 року о 15-00 годиніна тему: «ВЗАЄМОДІЯ ВОДОСХОВИЩ І НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА». Доповідач: Стародубцев В.М., доктор біологічних наук, професор, Національний університет біоресурсів і природокористування України.

У Національному технічному університеті …

26-01-2015 Anna - avatar Anna

21 січня 2015 року в Національному технічному університеті нафти і газу провели круглий стіл «Вуглеводневий сектор Івано-Франківщини: проблеми та рішення», організований спільно з ГО «Бюро розвитку, інновацій та технологій», який...

Італійські науковці створюють роботів з …

21-01-2016 Олена - avatar Олена

Італійські науковці створюють роботів з біоматеріалів

Вчені Італійського інституту технологій (ІІТ) розробляють матеріали, які дозволять роботам розкладатися на безпечні для навколишнього середовища біоречовини в кінці терміну експлуатації, повідомляє інтернет-портал Popular Science. Більшість роботів зроблені з пластика і...