Студенти Львівської політехніки активно долучаються до конкурсу «ІТ-Еврика! Україна»

Lviv-politehУ листопаді минулого року стартував другий конкурс інноваційних ідей та стартап-проектів «ІТ-Евріка! Україна 2015»: «Час інновацій настав: дійте!», який триватиме шість місяців. На сьогодні подано понад 180 проектів від студентів ІТ-спеціальностей зі Львова, Харкова, Одеси, Вінниці, Івано-Франківська, Полтави, Кіровограда, Кривого рогу, Миколаєва і Києва.

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься у два етапи: спочатку експертна рада обере 10 кращих ІТ-ідей, серед яких у фіналі журі обиратиме найкращу. Фінал конкурсу пройде 20 травня 2016 року на ІІ Всеукраїнському Форумі Інновацій ІТ-студентів у Львові.

Цьогорічне інтелектуальне змагання є відкритим та проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України в рамках Темпус-проекту Європейського Союзу «Національна освітня інфраструктура, вдосконалення інноваційної та підприємницької діяльності ІТ-студентів» (NEFESIE).

Ключовою ідеєю конкурсу є популяризація інноваційної та підприємницької діяльності студентів та об'єднання зусиль вищих навчальних закладів та ІТ-компаній у розвитку творчого потенціалу молодих фахівців цієї галузі. Змагання проходить за трьома номінаціями: “Краща інноваційна ідея”, “Краще інноваційне рішення” і “Номінації від партнерів”.

Партнерами цього масштабного проекту від Євросоюзу виступають Університет Ліннея, (Королівство Швеція), Дублінський міський університет (Республіка Ірландія), Університет Оксфорд Брукс (Велика Британія), Інститут Педро Нунес (Португальська Республіка), IKEA та SIGMA Kudos (Королівство Швеція). Генеральним партнером «ІТ-Еврика! Україна» є відома ІТ-компанія Sigma Software.

За інформацією Національного університету «Львівська політехніка»

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

В.Путин: на развитие промышленности и на…

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Для обновления промышленности, для развития науки и технологий Россия намерена в полной мере использовать беспрецедентные средства, выделяемые на гособоронзаказ и модернизацию оборонно-промышленного комплекса. Об этом заявил президент Владимир Путин, выступая...

Синтетическая биология: клетки заставляю…

23-11-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Опубликовано 23 ноября, 2012 - 10:45 «Биоботы» сделаны из гидрогеля и сердечных клеток. Фото с сайта techtechboom.com

ХНУ виграв грант на реалізацію ще одного…

24-02-2015 Anna - avatar Anna

ХНУ виграв грант на реалізацію ще одного міжнародного проекту

За підтримки Міністерства освіти і науки України, Західного наукового центру НАН України, та більше 20 підприємств, Хмельницький національний університет отримав грант від Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках проекту...