Візит представників Посольства США в Україні до ПолтНТУ

vizit-predstavnikiv-posolstva-ssha-do-poltntu

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка першим на Полтавщині долучився до програми Посольства США в Україні «Академічна чесність».

13 жовтня 2015 року Радник з питань преси, освіти та культури Конрад Тернер та фахівець з питань освіти Посольства США в Україні Віра Терновська з робочим візитом відвідали Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка.

Під час робочого візиту Конрад Тернер зустрівся із студентами, аспірантами, докторантами, молодими вченими та науковцями вишу. Метою зустрічей було спілкування з колективом університету на тему «Академічна чесність», яка спрямована на забезпечення високої якості освіти та конкурентоспроможності студентів університету на сучасному міжнародному ринку праці.

Під час робочого візиту Радник із питань преси, освіти та культури Посольства США в Україні завітав до Музею університету, де ознайомився з понад 195-річними освітніми традиціями університету та залишив запис про свої враження у Книзі пошани ПолтНТУ.

«Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка постійно розширює кордони міжнародного співробітництва. Перебуваючи у Посольстві Сполучених Штатів Америки в Україні, ми спілкувалися з фахівцями та шукали можливості для співпраці, оскільки досвід Сполучених Штатів Америки буде надзвичайно корисний для нашого університету. ПолтНТУ розвиває міжнародну співпрацю з вищими навчальними закладами США з метою активізації участі в програмах з академічної мобільності студентів, аспірантів та викладачів, таких як Fulbright та інші. На цьому етапі наша співпраця з Посольством США в Україні спрямована на проект «Академічна чесність»», – зазначив ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко.

За ініціативи адміністрації університету Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка приєднався до програми «Академічна чесність», яка має на меті підвищення якості освітнього та наукового процесу в університеті.

За інформацією ПолтНТУ

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Красноярский край: Всемирный банк оценит…

13-10-2012 Олена - avatar Олена

 12.10.2012 15 октября Красноярский край посетят эксперты Всемирного банка, которые оценят уровень развития в регионе сферы инновационного предпринимательства. По итогам визита будет принято решение о включении края в систему российских региональных...

Фестиваль науки в Еміратах зібрав близьк…

18-11-2013 Anna - avatar Anna

Фестиваль науки в Еміратах зібрав близько 150 тис. юних науковців

Під патронажем Його Високості Генерала Шейха Мохаммеда бен Заїд Аль Нахайян наслідного принца Абу-Дабі заступника верховного головнокомандувача Збройними силами ОАЕ відбувається Фестиваль науки Abu Dhabi Science Festival (ADSF), котрий утретє...

Україна та Бразилія активно співпрацюють…

01-08-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

   31 липня 2012 року відбулася зустріч Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника з Міністром науки, технологій та інновацій Федеративної Республіки Бразилія Марко Антоніо Рауппом та...