У ЖДТУ обсудили новітні IT- технології

 zhdtu-it-texnologiyi

8 вересня 2015 року співробітники компанії QAP провели IT-зустріч в Житомирському державному технологічному університеті. У заході брали участь студенти факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

Основною темою обговорення було розкриття безмежних можливостей FrontEnd розробки та новітніх технологій.

Під час зустрічі студенти отримали ефективні рекомендації щодо розвитку професійних навичок та наступних кроків до омріяної професії, а також мали змогу поспілкуватися з представниками компанії.

«Динамічний розвиток ІТ галузі постійно вимагає нових підходів, якими володіють лише практикуючі розробники. Вже не вперше ми співпрацюємо з QAP ІТ-академією та залучаємо талановитих студентів до цікавих зустрічей, передаємо їм безцінний досвід, аби в подальшому вони змогли з легкістю долучитися до робочого процесу в ІТ-компаніях світового рівня», - зазначив Андрій Морозов, декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій ЖДТУ.

Довідково. QAP надає повний цикл CLM послуг, пов'язаних з розробкою інтерактивного контенту, складною аналітикою, multichannel комунікаціями та CRM синхронізацією. Досвід роботи з міжнародними партнерами (Cegedim, Salesforce.com, Terrasoft, Veeva) дозволяє розробляти якісний СLM-продукт під потреби конкретних компаній. Місія QAP – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи послуги найвищої якості.

За інформацією Житомирського державного технологічного університету

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Нижегородская область: кластеры претенду…

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Возможности государственной поддержки инновационных кластеров в Нижегородской области обсудили на форуме «Перспективы развития инновационных кластеров в Нижегородской области», открывшемся на Нижегородской ярмарке 12 декабря.

ІІІ Міжнародна конференція «Вимірювання,…

02-11-2015 Олена - avatar Олена

ІІІ Міжнародна конференція «Вимірювання, контроль та діагностика в технічних системах» у ВНТУ

У Вінницькому національному технічному університеті відбулась ІІІ Міжнародна конференція «Вимірювання, контроль та діагностика в технічних системах» (ВКДТС-2015). Організаторами конференції виступили Академія метрології України, Новий університет Лісабона (Португальська Республіка), Технічно-гуманітарна академія (м....

Українські школярі здобули дві золоті, т…

15-07-2015 Anna - avatar Anna

На 56-ій Міжнародній математичній олімпіаді українські школярі здобули дві золоті, три срібні та бронзову нагороди. У командному заліку українська команда стала одинадцятою у світі та першою серед учнівських команд європейських країн....