Фахівці департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА взяли участь у Міжнародній конференції «Нові технології в освіті» (Республіка Сербія)

Konf SerbiaНа запрошення Британської Ради в Україні представники департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти взяли участь у Міжнародній конференції «Нові технології в освіті» (Республіка Сербія, м. Белград).

Організаторами виступили Британська Рада, Британські технологічні відомства, урядові установи Сербії (в тому числі Міністерство торгівлі, туризму та телекомунікацій Сербії; Міністерство освіти, науки та технологічного розвитку Сербії, Сербська Торгова Палата).

Захід складався з двох основних частин: конференція та виставка.

Місцем проведення стала багатофункціональна зала Belexpocentar Hall, загальною площею 2 500 кв. м, з електричним, телефонним, Інтернет та медіа покриттям – зала для найбільших ярмарок, конгресів, виставок тощо.

На конференції було представлено кращий Британський, Сербський та регіональний досвід використання нових технологій в дошкільній та середній, вищій, а також в інклюзивній освіті.

Кожен з напрямків був презентований на загальних лекціях доповідачами з числа Британських експертів.

Загалом, в основній сесії конференції взяли участь більше 50 лекторів (урядових осіб, спеціалістів інформаційно-комунікаційних технологій та освітян).

Крім основної сесії Британські модератори організували ІІ частину конференції – пленарні дискусії щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій на різних освітніх рівнях.

Місцем проведення пленарних дискусій були сесійні зали чотирьохзіркового готелю Holiday Inn, який безпосередньо з’єднаний з Belexpocentar Hall.

Під час проведення заходу проходила виставка найбільших світових ICT та освітніх компаній (Samsung, Apple, HP, Ericsson, Oracle, IBM, Intel, Pearson, Turnitin, Stelies, Arbor Education, University of Wolverhampton), більше ніж 3 000 представників яких презентували свою діяльність через майстер-класи, бліц-презентації, виставкові експонати тощо.

За інформацією департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

September 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

31-07-2015 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 28.07.-31.07.2015 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Гіроскопічна рукавичка усуває тремор в р…

22-06-2016 Олена - avatar Олена

Гіроскопічна рукавичка усуває тремор в руках

Якщо ви будь-коли намагались втримати гіроскоп, що крутиться,, тоді знаєте, як він починає «протестувати», коли пробуєте зненацька зупинити його. Ось чому самобалансуючі мотоцикли застосовують гіроскопи, щоб триматися рівно під час...

МОН та НАНУ розпочали пошук майбутніх на…

03-02-2014 Anna - avatar Anna

28 січня 2014 року відбулося чергове засідання робочої групи щодо реалізації Президентської програми «Інтелектуальне майбутнє України». На засіданні члени робочої групи, на чолі з заступником Міністра освіти й науки України Борисом...