Японці «засвітили» вінничанам новий проект

Спільний японсько-вінницький проект заміни ламп розжарювання на сучасні енергозберігаючі світлодіодні лампи запроваджується на Вінниччині.

Перспективу проекту на робочій зустрічі 3 вересня обговорювали голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко і представники японської компанії “Asuka Green Investment”, передає Укрінформ із посиланням на облраду.

«Представники японського бізнесу презентували роботу своїх фірм та енергозберігаючу продукцію, що вони виробляють. Під час зустрічі сторони обмінялися інформацією та обговорили шляхи співпраці із запровадження проекту заміни ламп розжарювання на сучасні, енергозберігаючі світлодіодні лампи», - інформували в облраді.

Окрім того, представники японських фірм впродовж двох днів працювали у визначених районах і проводили заміри у приміщеннях для підготовки аплікаційних форм, необхідних для складання проекту. Надалі, після погодження проекту, розпочнеться його практична реалізація. Планується також розгляд наступного проекту із встановлення паливних котлів на альтернативному паливі.

На переконання очільника депутатського корпусу Вінниччини С. Свитко, цей початок ділового співробітництва буде мати довгострокову перспективу.

Участь у зустрічі взяли окремі голови райдержадміністрацій та районних рад, керівники комунальних служб Вінницької обласної ради.

В облраді також нагадали, що зустріч із японськими інвесторами С. Свитко проводить не вперше. Так, 15 серпня голова облради зустрічався із представниками бізнес-еліти Японії у місті Києві. Очільник обласної ради обговорив з генеральним директором “Asuka Green Investment” Нагаюкі Куріте питання участі Вінницької області в програмах уряду Японії з фінансування енергозберігаючих та екологічних технологій. Зокрема, під час зустрічі йшлося про співпрацю з представниками японського бізнесу, про участь Вінниччини в програмах за Кіотським протоколом, в програмах “ODA” (official development assistens), “JICA” (Japan International Cooperation Agency), тощо. С. Свитко та Нагаюкі Куріте вже тоді обговорили можливості ділового співробітництва з реалізації проекту заміни ламп розжарювання на сучасні енергозберігаючі ЛЕД-лампи та застосування паливних котлів на альтернативному паливі.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Продовжено конкурс спільних українсько-ф…

16-06-2016 Олена - avatar Олена

Продовжено конкурс спільних українсько-французьких науково-дослідних проектів на період 2017-2018 років

Протягом 15-30 червня 2016 року продовжено конкурс спільних українсько-французьких науково-дослідних проектів для реалізації у 2017‑2018 рр. Конкурс є відкритим для будь-яких лабораторій чи науково-дослідних груп вищих навчальних закладів, науково-дослідних установ та...

Володимир Семиноженко представлятиме Укр…

08-08-2013 Anna - avatar Anna

     2 серпня Посольством України у США отримано лист від уповноваженого з питань GAC корпорації ICANN пані Дженні Еллерс, в якому підтверджується внесення змін контактних даних члена Урядового дорадчого комітету...

Велике переселення ракет

22-02-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

У XXI столітті Росії доведеться вирішувати не тільки, куди летіти в космос, а й звідки.