Здобутки студентів Полтавського НТУ

Студентів Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка нагородили дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2013/2014 навчальному році, які визначені відповідним наказом Міністерства освіти і науки України, студенти Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, завдяки широкому профілю підготовки, отримали дипломи конкурсу в галузі розробки корисних копалин, будівництва і архітектури, інформаційної безпеки, світового господарства та міжнародних економічних відносин, мистецтвознавства, економіки природокористування та охорони навколишнього середовища.

Цьогорічні результати конкурсу достатньо високі – молоді науковці ПолтНТУ отримали одинадцять дипломів ІІ ступеня, три дипломи ІІ ступеня, два дипломи І ступеня.

Полтавський національний технічний університет традиційно максимально сприяє розвитку студентської науки, молодь активно долучається до виконання наукових досліджень на замовлення численних підприємств та організацій як України, так і близького та далекого зарубіжжя. Це відкриває широкі можливості для міжнародних обмінів та стажувань.

         Наукова діяльність студентів ПолтНТУ в майбутньому дає їм можливість більш ефективно реалізувати себе на ринку праці, оскільки ще в університеті вони розкривають свій творчий потенціал, проводять дослідницьку роботу, що дозволяє їм стати більш кваліфікованими спеціалістами.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

"Укриття" на ЧАЕС буде розібра…

11-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Об`єкт "Укриття" над четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції буде розібраний до 2022 року - після того, як у 2015 році над ним зведуть новий безпечний конфайнмент.

Україна приєдналася до програми фінансув…

11-04-2016 Олена - avatar Олена

Україна приєдналася до програми фінансування технологій для боротьби з кліматичними змінами FINTECC

Україна приєдналася до програми фінансування технологій для боротьби з кліматичними змінами FINTECC (Finance and Technology Transfer Centre for Climate Change) Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), основною метою якої є...

Исследователи из США разработали способ …

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Созданный лиганд позволит уменьшать концентрации урана в воде в случае его утечек из-за нештатных ситуаций на АЭС.