Дніпропетровська ОДА буде захищати і відстоювати інтереси Південмашу

yughmashДніпропетровська облдержадміністрація взялася за відновлення слави Південмашу як потужного ракетно-космічного підприємства, флагмана українського та світового ракетобудування. Губернатор Дніпропетровщини Ігор Коломойський та Генеральний директор Південмашу Сергій Войт підписали Меморандум про співпрацю. Відтепер ОДА буде захищати та відстоювати інтереси Південмашу на всіх рівнях державного управління, забезпечить підтримку у пошуку інвесторів в Україні та за кордоном, сприятиме просуванню продукції підприємства на світовому ринку. Це сигнал для іноземних інвесторів та партнерів – розпочинати співробітництво з Південмашем.

Через ситуацію, що склалася з Росією, деякі проекти та контракти були на межі зриву, проте тепер ситуація стабілізована. Південмаш збереже старі контракти та найближчим часом розпочне переговори щодо нових проектів.

Згідно з Меморандумом облдержадміністрація бере на себе вирішення всіх політичних питань, що стосуються Південмашу, та сприятиме створенню заводом неполітизованої промислової території. Також ОДА забезпечить сприяння безумовного виконання підприємством міждержавних угод та довгострокових контрактів з іноземними та українськими замовниками.

Забезпечать Південмаш як режимний стратегічний об’єкт допомогою у присіканні несанкціонованого проникнення на територію заводу, за потреби, з залученням територіальних озброєних формувань.

У свою чергу Південмаш зобов’язується розвивати ракетно-космічний потенціал Дніпропетровщини та України, брати участь у програмах розвитку регіону та забезпечувати робочими місцями спеціалістів та випускників спеціалізованих вишів.

         Меморандум діятиме протягом всього 2014 року з автоматичним подовженням ще на 3 роки.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

NASA відправлять в космос гриби для ство…

31-03-2016 Олена - avatar Олена

NASA відправлять в космос гриби для створення важливих ліків

Дослідники Університету Південної Кароліни і Лабораторії реактивного руху NASA збирають першу в світі команду грибів для відправки в космос. Головною метою місії є розробка принципово нових ліків для використання як...

Уряд підтримав створення Ідентифікаційно…

07-07-2016 Олена - avatar Олена

Уряд підтримав створення Ідентифікаційного комітету з науки

Кабінет Міністрів України зробив крок на зустріч до якісних змін у формуванні та реалізації державної політики у сфері наукової і науково-технічної діяльності – прийняв постанову про створення Ідентифікаційного комітету, що...

Уфа: пройдет «Молодежный конвент» иннова…

12-11-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

10.11.2012 6-7 декабря в уфимском Конгресс-холле пройдет «Молодежный конвент» инноватики и предпринимательства, организованный Министерством молодежной политики и спорта Республики Башкортостан.