ЖДУ імені Івана Франка отримав Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності»

На V Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2014», яка проходить у Виставковому центрі «КиївЕскпоПлаза» (18 - 20 березня 2014 року)Житомирському державному університету імені Івана Франка вручили нагороду Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

Під час урочистого нагородження вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації та установ післядипломної освіти – переможців рейтингового виставкового конкурсу ЖДУ імені Івана Франка удостоївся Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

"Університет отримав диплом лідера наукової та науково-технічної діяльності. Це одна з найкращих нагород міжнародної виставки, яка свідчить про те, що в університеті проводяться серйозні наукові дослідження, і свідчить про рівень якості освіти, який ґрунтується на науковій діяльності", - відзначив ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

Зауважимо, що ЖДУ імені Івана Франка привіз на «Сучасні заклади освіти – 2014» низку наукових проектів, студентсько-викладацьку художню експозицію, яку розмістили у трьох конференц-залах виставкового центру «КиївЕскпоПлаза».

Також професорсько-викладацький склад ЖДУ імені Івана Франка традиційно долучиться до роботи семінарів і круглих столів, на яких презентує досягнення своєї освітянської практики, творчі здобутки педагогічних колективів кафедр університету й окремих науковців у інноваційній модернізації галузі освіти.

     Нагадаємо, що у виставці «Сучасні заклади освіти – 2014» беруть участь провідні навчальні заклади, наукові установи, методичні центри, регіональні та муніципальні органи управління освітою, видавництва, фонди, підприємства, бізнес-структури з усіх регіонів України, а також навчальні заклади та представництва з-за кордону. Метою заходу є ознайомлення студентів, учнів та їхніх батьків з умовами вступу до закладів освіти, міжнародними освітніми програмами, а також допомогти абітурієнтам із вибором місця подальшого навчання.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Відбулося засідання Колегії МОН

27-02-2015 Anna - avatar Anna

Відбулося засідання Колегії МОН

26 лютого 2015 року під головуванням Міністра освіти і науки України Сергія Квіта відбулося засідання Колегії МОН. Членами Колегії розглянуто питання імплементації Закону України «Про вищу освіту», виконання програми проведення досліджень...

"Інноваційна економіка — це економі…

09-11-2015 Олена - avatar Олена

Стаття співробітника Інституту економіки промисловості НАН України Ірини Підоричевої про роль інноваційної діяльності та основні засади реалізації інноваційної політики в Україні. Джерело: «Дзеркало тижня. Україна» №42, 6 листопада 2015

Российский прибор ДАН осуществил термояд…

03-10-2012 Олена - avatar Олена

Внутри российского прибора ДАН ("Динамическое альбедо нейтронов") на борту марсохода Curiosity впервые была осуществлена термоядерная реакция на поверхности другой планеты, рассказал сотрудник Института космических исследований РАН Игорь Митрофанов.