Запрошуємо до участі у заходах з розвитку інноваційності українського суспільства

Запрошуємо до участі у заходах з розвитку інноваційності українського суспільства.
 
Можливість участі у наступних подіях в кінці листопада-початку грудня у Львові та за кордоном.

28 листопада 2013 у м. Львові в рамках проекту «Підтримка розвитку академічних бізнес-інкубаторів в Україні», відбудеться майстер клас на тему: «Академічний бізнес-інкубатор: шлях впровадження інновацій».

Тривалість: 13.30-15.30.

Місце: Львівський інститут банківської справи УБС НБУ

(детальніша адреса буде повідомлена зареєстрованим учасникам).

До участі в майстер-класі запрошуються студенти, аспіранти, викладачі, молоді підприємці та особи котрих цікавить інформація як поєднувати навчання, освіту та бізнес? як відкрити власну справу?

Заповнити реєстраційну форма можна тут: http://goo.gl/IOqCxc

Під час майстер-класу Ви дізнаєтеся:

  • що таке Академічні бізнес-інкубатори?

  • яким чином можна поєднати навчання, науку та бізнес?

  • як розпочати свій бізнес?

  • про досвід діяльності академічних бізнес-інкубаторів у Польщі та Україні.

Програма майстер-класу буде складатися із двох частин.

В перші частині буде теоретична інформація, а в другій буде проведена ділова гра!

Учасники майстер-класу будуть запрошені до нових проектів в цій тематиці у 2014 році, а також отримають в електронній формі книгу «Вступ до академічного підприємництва».

З питаннями звертайтесь до організаторів заходу:

Іван Кульчицький: +380506720762



Круглий-стіл на тему: «Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини 2013: проблеми та перспективи». 3 грудня 2013, Львів

3 грудня 2013 (вівторок) у м. Львові в рамках проекту «Громадський моніторинг місцевих бюджетів Львівської області» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», відбудеться круглий-стіл на тему: «Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини 2013: проблеми та перспективи».

Головною метою круглого столу є проведення громадського обговорення та формування пакету пропозицій органам управління місцевого та регіонального рівня щодо актуальних проблем формування, виконання та звітування у сфері бюджетного процесу міст Львівщини, застосування програмно-цільового методу бюджетування та усунення його недоліків, а також налагодження взаємодії між органами влади, місцевого самоврядування та територіальними громадами задля підвищення ефективності управління фінансовим ресурсом.

До участі у круглому столі запрошуються представники громадських організацій та експерти з питань формування та виконання місцевих бюджетів з провідних вищих навчальних закладів та наукових інституцій Львівського області.

Час проведення круглого столу – з 11.00 до 15.00.

Місце проведення:

м. Львів, центральна частина,

(детальніша адреса буде повідомлена зареєстрованим учасникам).

Заповнити реєстраційну форма можна тут: http://goo.gl/Zodlrv

На круглому столі будуть заслухані доповіді експертів щодо основних проблем та недоліків формування доходів бюджетів міст Львівщини, оцінювання ефективності і результативності використання їх фінансового ресурсу, обговорено з учасниками питання забезпечення прозорості бюджетного процесу на місцевому та регіональному рівнях, активізації залучення громадськості до моніторингу формування і виконання місцевих бюджетів, можливостей поширення в Україні європейського досвіду громадського бюджетування.

Додаткова інформація про проект на блозі: www.lvivbudget.blogspot.com/

Проект «Громадський моніторинг місцевих бюджетів Львівської області»

виконується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

З питаннями звертайтесь до організаторів заходу:

Іван Кульчицький: +380506720762

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

16-та Українська конференція з космічних…

04-04-2016 Олена - avatar Олена

16-та Українська конференція з космічних досліджень

22-26 серпня 2016 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбудеться 16-та Українська конференція з космічних досліджень. Організаторами заходу виступили Національна академія наук...

Інформаційне суспільство – виклик сьогод…

30-10-2012 Олена - avatar Олена

30 жовтня 25-26 жовтня 2012 року в НСК «Олімпійський» відбувся Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні», організований Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України.

Проект инновационного кластера в Железно…

15-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Комиссия Министерства экономического развития РФ одобрила проект кластера ядерных и космических технологий в городе Железногорске Красноярского края для включения в перечень приоритетных территориальных инновационных кластеров.