Міжнародна співпраця в рамках проектів ТЕМПУС: Хмельницький національний університет

      TempusУ Хмельницькому національному університеті розширюється співпраця з зарубіжними навчальними закладами, установами та організаціями в рамках реалізації проектів ТЕМПУС.

ТЕМПУС – міжрегіональна програма Європейського Союзу, спрямована на модернізацію вищої освіти у країнах–сусідах ЄС. Програма націлена на активізацію міжнародного міжуніверситетського співробітництва, реформування системи вищої освіти, оновлення навчальних програм. В Україні програма ТЕМПУС працює вже майже двадцять років.

      Нещодавно Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури було оголошено результати 6-го конкурсу за програмою ТЕМПУС IV. З 33 проектів за участю українських університетів, які рекомендовано для фінансування ЄС, 4 проекти виконуватиме Хмельницький національний університет. Це – вагомий результат з огляду на те, що процедура відбору проектів є досить тривалою та складною. Здійснюється вона на основі оцінювання академічної та технічної якості поданих заявок відповідно до національних пріоритетів, що щорічно визначаються Міністерствами освіти відповідних партнерських країн.

      Хмельницький національний університет має значний досвід у сфері подання заявок та виконання проектів ТЕМПУС і не зупиняється на досягнутому та активно позиціонує себе в міжнародному освітньому просторі.

       Результатом реалізації Програми ТЕМПУС у Хмельницькому національному університеті стало створення тривалого партнерства між університетом та європейськими вищими навчальними закладами, яке не припиняється й після завершення проектів, а також започаткування нових спільних дослідницьких проектів та проектів з академічної мобільності.

       Співпраця з європейськими колегами надає можливість набути нових знань і навичок, запровадити нові методи викладання та оцінювання, що зрештою підвищує якість освіти та дозволяє університету вийти на новий рівень розвитку.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

ИННОВАЦИИ В ПРОИЗВОДСТВЕ СТАТЬЯ (ИНТЕВЬЮ…

05-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Количество энергии ветра в 100 раз превышает потребности всего человечества

Карелия: исследователи получили гранты н…

11-12-2012 Светлана - avatar Светлана

На базе IT-парка ПетрГУ прошел четвертый этап конкурса по программе УМНИК (Участник молодежного научно-инновационного конкурса), организованный Карельским представительством государственного фонда содействия развитию малых форм предприятий в научно-технической сфере (фонд Бортника)....

Москва: состоится VII Фестиваль науки

07-10-2012 Олена - avatar Олена

07.10.2012 С 12 по 14 октября 2012 г. в городе Москве состоится VII Фестиваль науки. Московский Фестиваль науки станет завершающим и самым масштабным событием II Всероссийского Фестиваля науки.