Інформаційно-комунікаційний захід проєкту "EUREKA"

 

Міністерство освіти і науки України 19 вересня за участі представників Секретаріату Міжнародної євразійської інноваційної науково-технічної програми "EURЕKA" проводить вебінар "EURЕKA info day".
Метою заходу є інтенсифікація впровадження інноваційних науково-технічних розробок у виробництво, здійснення конкурентноспроможних на світовому ринку досліджень та розробок.

 

Під час вебінару буде представлено інформацію про особливості функціонування програми "EURЕKA", критерії відбору потенційних мережевих проєктів програми, можливість залучення зовнішніх джерел фінансування інноваційних проєктів, а також практичний інструментарій, який використовується програмой.

 

16 червня – семінар «Практика управління інтелектуальною власністю у ВНЗ»

YvagaМіністерство освіти і науки Україні спільно з УкрІНТЕІ продовжує проведення циклу навчальних семінарів для фахівців підрозділів вищих навчальних закладів України з питань інтелектуальної власності, трансферу технологій та інноваційної діяльності.

Другий навчальний семінар із зазначеного циклу: «Практика управління інтелектуальною власністю у ВНЗ» відбудеться 16 червня 2016 року.

На семінарі будуть розглянуті такі питання:

Інформаційні дні з програми Євроатом від проекту програми «Горизонт 2020» RI-LINKS2UA

logo Horizon 2020 RI-LINKS2UAПроект Рамкової програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт 2020» RI-LINKS2UA розпочинає серію інформаційно-підтримувальних заходів, спрямованих га поширення обізнаності щодо програми «Горизонт 2020» та встановлення контактів між потенційними учасниками консорціумів.

Перший із таких заходів – Інформаційні дні з програми Євратом, комплементарної до «Горизонт 2020» і пов’язаної з нею в питаннях енергетики, – відбудеться 17-20 травня 2016 р. в трьох містах України – Харкові, Києві та Львові – з метою охоплення якомога більшої аудиторії та для досягнення максимального ефекту з поширення інформації, залучення науковців, управлінців, представників малого й середнього бізнесу до участі в майбутніх конкурсах програми.

Семінар, присвячений питанням інтелектуальної власності

Den IV26 квітня 2016 року – у Міжнародний день інтелектуальної власності – в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського (НБУВ) відбудеться семінар, присвячений журналам відкритого доступу.

Цього дня світове співтовариство відзначатиме Міжнародний день інтелектуальної власності, заснований Генеральною Асамблеєю Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) (World Intellectual Property Organization (WIPO)). НБУВ першою серед вітчизняних бібліотек ініціювала створення відділу з охорони інтелектуальної власності, основними завданнями якого є проведення наукових досліджень проблем авторського права в бібліотечно-інформаційній сфері, а також забезпечення державної реєстрації об’єктів інтелектуальної власності (ОІВ).

22 квітня у НТУ «Київський політехнічний інститут» - Форум «Уроки Чорнобиля – для ядерної безпеки світу»

yaderna energetyka22 квітня 2016 року в Центрі культури і мистецтв Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбудеться Міжнародний форум «Уроки Чорнобиля – для ядерної безпеки світу».

Форум організовано на виконання урядового Плану заходів щодо 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

У форумі візьмуть участь посли провідних ядерних держав світу, представники міжнародних організацій, відомі вчені, народні депутати України, представники органів державної влади, фахівці з ядерної енергетики, радіобіології, медицини та ліквідатори катастрофи на ЧАЕС.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Відбувся круглий стіл "Трансфер тех…

21-09-2012 Светлана - avatar Светлана

14 вересня 2012 року Держінформнауки України спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва за участю Національного університету України "Київський політехнічний інститут" проведено круглий стіл "Трансфер технологій та малі і середні підприємства"....

Учені розробили інноваційну технологію в…

13-04-2016 Олена - avatar Олена

Учені розробили інноваційну технологію визначення підробок

Напевно, кожен стикався з УФ-лампами на касі супермаркету: за їхньою допомогою перевіряють справжність банкнот великого номіналу. Сяйливі частки складаються з органічних сполук. Але за високих температур пігменти починають розпадатися і...

Інтерв’ю Голови Держінформнауки Володими…

08-10-2012 Олена - avatar Олена

Понеділок, 08 жовтня 2012, 08:48 «Потенціал взаємодії уряду і суспільства потрібно використати для модернізації країни»